Miert az ital az, ami igazan draga az ettermekben?
Gondolom mindenkinek feltünt mar amiota jar etterembe... az italok az igazan dragak.
Miert van ez?
Abban nincs munka hogy kinyitom azt a Colat..
de megfözni a babgulyast abban van.
Persze hogy raszamolnak mindenhol nyereseget a dolgokra de aranyaiban az ital többe kerül mint egy tal etel..
Van itt Gasztros aki tudja miert van ez?
Mert a melót szarba se nézik, mármint hogy a szakács mennyit dolgozik, ami a fizetéseken is meglátszik.
Az ételt helyben állítják elő alapanyagokból, nem pedig készen veszik, amin alapból haszon van, mint az italokon.
Ha helyben csinálnák az italokat is, akkor azt is tudnák olcsóbban adni, hiszen kiiktatnának több köztes piaci szereplőt (gyártó, nagykereskedő, akik mind ráteszik a hasznukat) Az hogy mennyi munka van vele, azt meg semmibe se nézik.
"Abban nincs munka hogy kinyitom azt a Colat.."
Csak a Cola nem "ott van", hanem azt meg kell rendelni, tárolni, stb - és ezelre van egy csomó járulékos költség, szóval nem úgy van, ahogy te elképzeled, hogy kinyitják az üveget és ennyi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!