Mennyi kalória van benne?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Először is aki nem ért ehhez és csak beszólogatni jött hogy "minek számolod a kalóriákat csak egyed a kajád" az kérem menjen el!
Szóval az lenne a kérdésem hogy valaki tudja hgy mennyi kalória van a sakura ramenes kajáknak? (Leginkább a rizstészta tenger gyümölcseivel érdekelne)
Igen tudom hogy szinte mindegyik 500+ felett van főleg a tészták, 1000+ de azért jó lenne tudni úgy nagyjából pontosan, én olyan 1000kcalt számoltam egy adagra, de érdekelne hogy mások hogy számolják ki ennek a kalóriatartalmát, vagy hogy van e kalória táblázat (mivel interneten nem találtam így gondolom nincs)
+aki megtudná mondani h kb. mennyi szenhidrat,feherje es zsir van benne annak nagyon hálás lennék és nagyon megköszönném!!
2023. ápr. 21. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!