Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Van olyan gyorsétterem amit...

Van olyan gyorsétterem amit szeretsz?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 17. 19:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Van.
2023. ápr. 17. 19:33
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Általában főzni szoktam, de időnként jól tud esni egy burger a Burger Kingben vagy a Mcdonaldsban.
2023. ápr. 17. 19:39
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen van , KFC, Mekdodó, Burgerking nálam ez a sorrend
2023. ápr. 17. 20:49
 4/16 A kérdező kommentje:

3-as

Mekire gondolsz Mekdodó alatt?

2023. ápr. 17. 23:12
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, max egyszer egy honapban elmegyek a mekibe, azert egyszer mert nagyon draga, ha olcsobb lenne tobbszor mennek.
2023. ápr. 18. 14:38
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nincs. Régen volt. Akkor magyar ételeket ehettem magyar gyorsétteremben. Önkiszolgáló módon.

Meg a henteseknél, egyes büféknél a sült húsokat, kolbászokat kovászos uborkával, friss fehér kenyérrel.

Ezek már eltűntek. Nem tudom, miert jobb a kínai, olasz, török-görög kaja ezeknél, neg az amerikai.

2023. ápr. 23. 07:36
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagy ritkán járunk gyorsétterembe, max évente 3x, de akkor KFC :) a többit bem szeretjük
2023. ápr. 23. 22:55
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
KFC nagyon szerettem. De valószínű bélgyulladásom attól lett. Túl csípős volt, vagy talán olyan a fűszer amit nem bírok, nem tudom. De gyakran hallani nincs rendesen átsütve, esetleg tollas belül. Így marad a Meki vagy a B.King. De nagyon jól tud esni egy sajtos tejfölös lángos vagy ritkán találkozni töltött lángossal is ami igazán finom tud lenni. Hurkáz, kolbászt itthon szoktunk inkább enni, nem gyakori útközben azt választjuk.
2023. ápr. 24. 06:31
 9/16 anonim ***** válasza:
87%
Én imádtam a KFC-t de miután rájöttem, hogy csirkét sütnek áttértem a mekire.
2023. ápr. 24. 08:49
 10/16 anonim ***** válasza:
80%
Igen akad ilyen is. Nem vagyok, ill. családom sem gyorsétterem függő, így ritkán étkezünk ilyen helyekről. Előnybe részesítjük a valódi főttételeket, a számunkra egészséges kajákat. Mivel nem vagyunk egyszerű eset, így legcélszerűbb magunknak elkészíteni a falnivalókat. Nejem kamasz kora óta gluténérzékeny hiper szinten. Vagyis nem divatból étkezik így, hanem számára veszélyforrás a glutén. Továbbá allergiás a paradicsomra, zellerre, mandulára, gombás sajtokra. Jómagam 10 éve cukorbeteg vagyok, evvel párhuzamosan laktózérzékeny (tejcukor) is lettem. Fiúnkról két éve kiderült inzulinrezisztencia (IR) beteg. Egyedül lányunknak nincs semmilyen ételérzékenysége. Ezekkel nem könnyű családunknak gyorsétteremben étkezni! Egyéb éttermek közül is csak azokban nem problémás, ahol képes a szakács, séf gondolkodni és megoldani igényeinket. Szerencsére van sok hely, ahol jól le lehet kommunikálni, össze lehet egyeztetni és mi is kellemesen érezhetjük magunkat. Gyorséttermekből néhány Burger King és McDonald’s esetében kitapasztaltuk, hol képesek betartani kérésünket. Nejem kivételével gyerekeimmel néha a Pizza Fortetól is szoltunk rendelni vega sajtos pizzát. (megjegyzem, nagyon finom ez a verzió) Néhány próbálkozás után a Pizza Kingtől rendelt laktózmentes nemigen bizonyult valóban mentesnek, így onnan már nem vásárolunk!
2023. ápr. 24. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!