Mennyire éri meg ár érték arányban és minőségben a Burger King valamint a McDonald's ételei?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 15. 22:32
11/28 Barnabas333 válasza:
9es leírta, ez ugyanolyan mint milyen autót veszel és mennyire tartja az értékét. Azért veszed, hogy használd és eljuss vele máshova, nem azért, hogy 4-5év múlva eladod és azon nyersz sok pénzt.
12/28 anonim válasza:
Attól függ, mit veszel. Az alap hamburgerek/menük szerintem olcsók, hol kapsz még annyiért húst?
13/28 anonim válasza:
A mekiben nekem minden étel íze nagyon mű... Tisztában vagyok vele, hogy a burger king sem egészséges, de legalább ilyen szempontból sokkal ehetőbb.
14/28 anonim válasza:
Egy névtelen hamburgeresnél többet kapsz ugyanannyi pénzért.
16/28 anonim válasza:
Szerintem ár értékben egyik sem éri meg de ettől függetlenül szeretjük ezeket az éttermeket.Burger drágább de nagyobb adagok,mekiben viszont finomabbak a termékek de összességében nálam inkább a burger king a nyerő mert kevesebb pénzből jól lakok
17/28 anonim válasza:
ma 07:28
660 Ft a mekis alap burger, a környékünkön a "névnélküli" hambik 2000-2500 Ft között kezdődnek.
19/28 anonim válasza:
Ár-érték teljesen rendben van. A minőség egyáltalán nem rossz, és nagyon fontos, hogy a minden nap állandó.
20/28 anonim válasza:
19
Hát lehet,hogy az ár-érték arány rendben van;pillanatnyilag.Viszont ha valaki rendszeresen ott étkezik,akkor már nem annyira.Mert,akkor bele kell kalkulálni az egészségkárosodással járó orvosi,gyógyszer és egyéb (temetési)költségeket is.Az elvesztett életidő pedig megfizethetetlen.Az pénzben felbecsülhetetlen érték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!