Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A börtönökben milyen az...

Katona Szkott kérdése:

A börtönökben milyen az étkezési ellátás?

Figyelt kérdés
Nekem elég kifinomult az ízlésem, és nem vagyok hajlandó megenni akármit. Mennyire veszik figyelembe odabent az egyéni igényeket?
2023. márc. 29. 21:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Ha allergiás vagy, akkor arra ügyelnek. Ha szerencséd van, akkor arra is, ha vegetáriánus vagy. De az ízlésed nem érdekel senkit, börtönbe mész, nem wellnessezni.
2023. márc. 29. 22:09
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Az első 3 hónapban száraz kenyér és víz. Abszolút allergénmentes. Nyugi.
2023. márc. 29. 22:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha egészségügyi vagy vallási okokból bizonyos ételeket nem ehetsz, azt figyelembe szokták venni. Az ízlésed viszont senkit nem fog érdekelni.
2023. márc. 29. 22:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszik figylembe és nagyon rossz minőségű a kaja. Mennyi időre vonulsz be? Fekvő nyolcas?
2023. márc. 29. 23:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy hallom, ha szerencsés vagy, mehetsz dolgozni, amiért kapsz pár forintot, amit elkölthetsz a (gondolom drága) kantinban, ha van ilyen. Ha nincs, még akkor is éhes maradsz, ha mindent megeszel, amit adnak, mert ilyet is olvastam.
2023. márc. 30. 06:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"nem vagyok hajlandó megenni akármit. "

Ez ott csak annak a szinonimája, hogy nem szoktál elég éhes lenni.

De ezen ott könnyen változtatnak, ne aggódj. Ha nem eszel hétfőn, majd eszel kedden. Ha akkor sem, akkor majd szerdán. Akármit is.

2023. márc. 30. 17:45
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"nem vagyok hajlandó megenni akármit"

Legfeljebb ledobsz 10-20 kilót, mire kinövöd ezt a hóbortodat.

2023. márc. 31. 10:34
 8/11 anonim ***** válasza:

Egyaltalan nincs rossz etkezes a bortonokben.

Menza szintű etkezes. Nekem pl ízlik a menza kaja, legalabb is izlett anno. Nem volt mocsingos hus vagy cipofuzo a levesben.

Persze egyeni preferencia kerdese.

Nyilvan nem Michelin csillagos szint de nem is ehetetlen. Egy krumplis tesztan vagy rizs+hus kombon nem igen van mit elrontani.

2023. márc. 31. 20:04
 9/11 anonim ***** válasza:
nemtudom magyarorszsagon milyen...nem jartam bortonben de a netflixen volt egy jo doku usa-ban mit kapnak...eskuszom jobb volt mint amit en kaptam napkoziben :-D
2023. ápr. 4. 20:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kezdj éhségsztrájkba is akár, majd jól leszíjaznak és beinfúzióznak-szondáznak.
2023. ápr. 5. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!