Katona Szkott kérdése:
A börtönökben milyen az étkezési ellátás?
Figyelt kérdés
Nekem elég kifinomult az ízlésem, és nem vagyok hajlandó megenni akármit. Mennyire veszik figyelembe odabent az egyéni igényeket?2023. márc. 29. 21:25
1/11 anonim válasza:
Semennyire. Ha allergiás vagy, akkor arra ügyelnek. Ha szerencséd van, akkor arra is, ha vegetáriánus vagy. De az ízlésed nem érdekel senkit, börtönbe mész, nem wellnessezni.
2/11 anonim válasza:
Az első 3 hónapban száraz kenyér és víz. Abszolút allergénmentes. Nyugi.
3/11 anonim válasza:
Ha egészségügyi vagy vallási okokból bizonyos ételeket nem ehetsz, azt figyelembe szokták venni. Az ízlésed viszont senkit nem fog érdekelni.
4/11 anonim válasza:
Nem veszik figylembe és nagyon rossz minőségű a kaja. Mennyi időre vonulsz be? Fekvő nyolcas?
5/11 anonim válasza:
Ahogy hallom, ha szerencsés vagy, mehetsz dolgozni, amiért kapsz pár forintot, amit elkölthetsz a (gondolom drága) kantinban, ha van ilyen. Ha nincs, még akkor is éhes maradsz, ha mindent megeszel, amit adnak, mert ilyet is olvastam.
6/11 anonim válasza:
"nem vagyok hajlandó megenni akármit. "
Ez ott csak annak a szinonimája, hogy nem szoktál elég éhes lenni.
De ezen ott könnyen változtatnak, ne aggódj. Ha nem eszel hétfőn, majd eszel kedden. Ha akkor sem, akkor majd szerdán. Akármit is.
7/11 anonim válasza:
"nem vagyok hajlandó megenni akármit"
Legfeljebb ledobsz 10-20 kilót, mire kinövöd ezt a hóbortodat.
8/11 anonim válasza:
Egyaltalan nincs rossz etkezes a bortonokben.
Menza szintű etkezes. Nekem pl ízlik a menza kaja, legalabb is izlett anno. Nem volt mocsingos hus vagy cipofuzo a levesben.
Persze egyeni preferencia kerdese.
Nyilvan nem Michelin csillagos szint de nem is ehetetlen. Egy krumplis tesztan vagy rizs+hus kombon nem igen van mit elrontani.
9/11 anonim válasza:
nemtudom magyarorszsagon milyen...nem jartam bortonben de a netflixen volt egy jo doku usa-ban mit kapnak...eskuszom jobb volt mint amit en kaptam napkoziben :-D
10/11 anonim válasza:
Nyugodtan kezdj éhségsztrájkba is akár, majd jól leszíjaznak és beinfúzióznak-szondáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!