Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ha valaki etteremben dolgozik...

Ha valaki etteremben dolgozik ingyen ehet?

Figyelt kérdés

Nem azert mert etteremben szeretnek dolgozni hogy egyek :)

Csak erdekel mert sokat jarunk etterembe, hogy azok akik ott dolgoznak.. Pincer, szakacs, stb. 6-8-10 orakat ledolgoznak mit esznek?

Ehetnek akarmit egy adagot ingyen? Vagy viszik a szendvicset otthonrol...

Es ha valami megmarad? Este haza lehet vinni?

Esetleg van itt gasztronomus aki elmeseli

Koszonom

#munka #Ebedszunet
2023. márc. 17. 12:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahol én dolgoztam ott külön főztek a dolgozóknak menüt, az ingyen volt
2023. márc. 17. 17:43
 12/15 anonim ***** válasza:
38%
ahol én dolgozom ott van dolgozoi étkezde ahol minden dolgozo ėtkezik.sėf,irodai dolgozo ,fönökség stb .de nem ingyen .
2023. márc. 17. 19:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak 1-1 napos "próbálkozásaim" voltak konyhán, mosogató-konyhai kisegítőként.

Hely 1: szálloda (bár itt szobalány voltam) - külön személyzeti étterem, többféléből lehetett választani.

Hely 2: hagyományos étterem - délután megkérdezték mit szeretnék enni és elém tették.

Hely 3: török étterem - szintén megkérdezték mit ennék-innék, elém tették, és a műszak végén még elvitelre is csomagoltak.

Hely 4: délután megkérdezték mit szeretnék enni és elém tették

Hely 5: "nagynevű" étterem - 12 órás műszak alatt semmit nem adtak enni, egy ásványvizet kértem, de még azt sem kaptam.:( Mondjuk, időm sem lett volna enni. Amikor este 11-kor rosszul lettem, megkérdezték, ettem-e... Nem tudom, ez melyikünk szégyene, de az utolsó egy-két órában már a tányérokon hagyott maradékokból, sültkrumplikból kapkodtam be pár szemet...

2023. márc. 17. 22:48
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja, lemaradt, hogy mindegyiknél ingyen volt. A "semmi" is...
2023. márc. 17. 22:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a sok oszintevalaszt
2023. márc. 18. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!