Ha valaki etteremben dolgozik ingyen ehet?
Nem azert mert etteremben szeretnek dolgozni hogy egyek :)
Csak erdekel mert sokat jarunk etterembe, hogy azok akik ott dolgoznak.. Pincer, szakacs, stb. 6-8-10 orakat ledolgoznak mit esznek?
Ehetnek akarmit egy adagot ingyen? Vagy viszik a szendvicset otthonrol...
Es ha valami megmarad? Este haza lehet vinni?
Esetleg van itt gasztronomus aki elmeseli
Koszonom
Nekem csak 1-1 napos "próbálkozásaim" voltak konyhán, mosogató-konyhai kisegítőként.
Hely 1: szálloda (bár itt szobalány voltam) - külön személyzeti étterem, többféléből lehetett választani.
Hely 2: hagyományos étterem - délután megkérdezték mit szeretnék enni és elém tették.
Hely 3: török étterem - szintén megkérdezték mit ennék-innék, elém tették, és a műszak végén még elvitelre is csomagoltak.
Hely 4: délután megkérdezték mit szeretnék enni és elém tették
Hely 5: "nagynevű" étterem - 12 órás műszak alatt semmit nem adtak enni, egy ásványvizet kértem, de még azt sem kaptam.:( Mondjuk, időm sem lett volna enni. Amikor este 11-kor rosszul lettem, megkérdezték, ettem-e... Nem tudom, ez melyikünk szégyene, de az utolsó egy-két órában már a tányérokon hagyott maradékokból, sültkrumplikból kapkodtam be pár szemet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!