Van még olyan etterem,kifozde,etelkiszallito aki nem rontott a kaja minosegen a calsag miatt?
Minőségen nem, de a mennyiségen jócskán csökkentett, mivel nem akartak további árakat emelni. Legalábbis azok a cégek, amiket én ismerek.
Csodák nincsenek és a vendéglátás nem jótékonysági intézmény.
Azóta otthon főzök.
Persze hogy van, csak dupla áron.
Pl. a gomba kilója, drágább, mint egy cs.comb, cs.mell, vagy s.comb. A főzési vesztesége, meg bőven több.
2000-ért, úgy, hogy köret is van mellé, nyilván csak mikro adagot tud adni.
A megoldás amúgy nem bonyolult, vegyél 2 adagot.
Az alapanyagok szoros elszámolása, és csökkentése, azért kell, mert a vendégkör alapvetően nem tud dupla árat fizetni, a régebbi mennyiségért.
Tehát meg kell találni azt a vékony egyensúlyt, ami árba is belefér, veszteséget se termel a cégnek, de még a vendég is hajlandó fizetni érte.
Ez, nem könnyű!
De ha téged csak a mennyiség érdekel, akkor gyakorlatilag nincs probléma, kérj másfél adagot.
Mivel másfélszeresére kéne emelni az eladási árat, a régebbi anyagfelhasználás mellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!