Mi az oka hogy a ma már 700 forintos Mekis kis sajtburgerek olyan kis száraz szikkadtak? A széleken szinte víz kell, hogy lemenjen. Ha már ennyire drága ott minden a minőségre adhatnának egy kicsit.
Én ritkán eszem ott, évente 2-3x. De még sose volt szikkadt.
Valószínűleg sokat állt, nem volt friss. Ami elvileg nem lehetne, mert ha jól tudom, x idő után ki kell dobni az elkészült, de meg nem vásárolt szendvicseket.
Egyébként ha ilyen rossz, akkor egyél máshol.
Bedobom a közösbe, hogy ezen az oldalon egy ilyen semmitmondó kérdésre adott semmitmondó válaszra is egyesek milyen privát üzenetet képesek küldeni:
Feladó: Kamaraman
Időpont: ma 7:57
Üzenet szövege: te agyalágyult baromállat te :D :D :D
Letiltottalak te szerencsétlen.
én dolgoztam régen mekiben
előre elkészítik, becsomagolják és beteszik egy sorra, ahonnan a pénztáros aki kiszolgál leveszi.
Viszont egy gép figyeli percre pontosan hány perce áll ott a szendvics, mert előírás, hogy csak x percig állhat
ha letelt a perc, hátra kell őket vinni és újra csomagolják, hogy ebből ne legyen bajuk
de nem dobják ki
amit nagyon utáltam: fagyi/shaker/űdítős gép elromlik.
ilyenkor túlönti a poharat, tehát nem áll meg az adagolás, mikor kellene és túlfolyik. úgy nem lehetett odaadni a vendégnek. viszont mi sem fogyaszthattuk el a túltöltött vagy csúnyán sikerült fagyit, hanem az ment a kukába...
még hozzáteszem egy jó tipp a friss hambiért:
kérdd valami spéci kéréssel pl. hagyma nélkül, vagy ketchup nélkül, mert akkor frissen készítik el, nem az előre becsomagoltak közül kapsz egyet!
#13 Dolgoztam mekiben.
De ha nekem nem hiszel, akkor kb. 5 percembe telt találni egy valós videót róla.
https://www.youtube.com/watch?v=KHxGUZVRHnI
Nem kell mindent elhinni, amit Tik-Tokon közzétesznek az emberek. Azoknagy a nagy része lejáratásról és nézettségszerzésről szól.
A túlárazott szolnoki meki amúgy.
Azon kívül a Jászain szoktam még menni, mert utóbbinál még 550 egy burger. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!