Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A New York kávéházba mikor...

A New York kávéházba mikor érdemes megpróbálni bejutni?

Figyelt kérdés
Ha valaki járt ott mostanában, kb mennyi ideig kellett sorban állnia?

2023. febr. 13. 22:07
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Kedves 8, 9, 10-es válaszadók, látom, hogy az unalom nagy, az IQ meg kicsi, de kérlek a saját szinteteknek megfelelő társaságban fejtsétek ki a véleményeteket, mert itt most senki nem vevő rá. Köszi :)
2023. febr. 14. 13:11
 12/19 anonim válasza:
36%

11.-re, a kérdezőnek.

8. vagyok. Semmi baj az IQ-mmal. De továbbra is fenntartom, hogy egy idióta az, aki sorban áll azért, hogy bejusson egy helyre, ahol még fizetnie is kell, vagy egy olyan termékért/filmért, amit 1-2 nappal később simán besétálva is megvehet/megnézhet, pl.: Avatar 2 vagy Ájfon fene tudja melyik új kiadása. A Nagymezőben sem állok az esőn, majd tapogattatom magam egy őrrel, hogy az X helyre bejussak. Átmegyek az Y vagy W helyre, és simán bemegyek. Meg ugye foglalás és sajtóigazolvány, rendőrigazolvány, 20.000 a portásnak, ezek nyitnak utat.

De te csak ácsorogj!

2023. febr. 14. 13:20
 13/19 A kérdező kommentje:
#12 nem tudom, a kérdésem kiírásában hol szerepelt olyan rész, amiben az ezzel kapcsolatos álláspontodat firtattam...
2023. febr. 14. 13:30
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nem a 10-es válaszoló vagyok, de nem tudom, hogy az ő válaszával mi volt a bajod Kérdező?
2023. febr. 14. 13:38
 15/19 anonim ***** válasza:
34%
8as vagyok hát ne haragudj elit sofőr vagyok a cafe melletti boscolo hotelben dolgozom elég röhejes mikor ott állnak szegények órákat hogy bejussanak egy méregdrága helyre amit eladnak nekik 10x áron. Ez is agymosás én tartom. De ők tudják ha nekik megéri....
2023. febr. 14. 14:43
 16/19 anonim ***** válasza:
55%
Ha nem állsz sorba kiállításért vagy látványosságokért, akkor nem sokat kultúrálódtál eddigi életedben.
2023. febr. 16. 11:47
 17/19 anonim ***** válasza:
És le is pontoztak szóval hibás választ adtál.
2023. febr. 16. 12:37
 18/19 anonim ***** válasza:

Azt nem mondom, hogy azért érdemes egy kávézóba, étterembe , pubba sorban állni, hogy bejussak.

De ha valaki egy kiállításra sem áll sorba, az tényleg nem járt még ilyen helyen ahol kulturális programokat lát.

2023. febr. 16. 13:05
 19/19 anonim ***** válasza:
52%
Kiállítás igen ok persze. De egy szaros kv? Nekem ez nem érné meg......
2023. febr. 16. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!