Miért ne rendeljetek a New York Pizzától?
Figyelt kérdés
Szeretném megosztani a tapasztalatomat. Sógornőmmel és 5 gyerekkel nem tudtam nekiállni főzni, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy rendelünk. Budán a Széll Kálmán térnél lakunk és mindig a közelben lévő Il Treno étteremből rendeltünk, de most nem csak pizzára vágytunk. A Fény utcai piac aljában van a New York pizza. Nagyon ömlendeznek magukról és tényleg sokféle ételük van. Odacsörögtem. Másodjára vették fel a telefont, és akkor is jó 10 percet várattak, mert a pasi beszélgetett. A rendelés felvételekor a pasi közömbös volt, amikor rákérdeztem vmire úgy válaszolt mintha valami fogyatékos hülyegyerek lennék, és nem is nagyon figyelt rám, mert mindent 2x kellett elismételni. 50 perc kiszállítási időt ígértek, amiből majdnem 2 óra lett. Amikor odacsörögtem, senki nem vette fel. A futár szintén bunkó, flegma, tulajdonképpen én éreztem magam kellemetlenül, hogy ide kellett jönnie... szóvá tettem, hogy 50 percről volt szó, és mikor átadta a kaját langyosnak se nagyon mondtam volna. Mondta hogy ő nem tehet róla, ő csak kiszállít. Mind e mellet a hely se olcsó. A pizzák olyan undorítóak voltak, hogy az elmondani nem tudom. Száraz, állott ízük volt és fura szaguk. a feltéteket úgy kellett keresni rajta, kb 3 szem gomba volt az egyiken és természetes fullhideg volt már. A csirkeszárny egész jó, bár az is hideg volt, a saláta szintén botrányos, összeesett aszott, hűtőízű paradicsom volt benne és a hozzáadott szószt nem tudom mihez hasonlítani. Mindezt úgy hogy kerületen belül is van kiszállítási díj. Nem ajánlom senkinek, nem tudom ezzel a hozzáállással meddig él a bolt.#borzalom #newyorkpizza
2013. máj. 26. 12:28
2/11 schocko válasza:
Ez nagyon hihető...nem ismerem őket, de ha minden ennyire rossz ott, akkor én már csak azért is onnan...az Il Trenoból pedig sose...
3/11 anonim válasza:
Köszi, múltkor pont szemeztem velük a neten mikor rendelni készültem, de ezek szerint jól tettem hogy nem őket választottam.
5/11 anonim válasza:
Ugye tudod h a jó hírük rontásáért be is perelhetnének? Szerencséd h Noname oldal...
6/11 anonim válasza:
Én ugyan rendeléstől nem tudok nyilatkozni, és nem is a Budai helyen voltam, hanem Pesten a 6 kerületben. Elvitelre kértem már többször is pizzát. Soha nem volt semmi gond, megmelegítették mielőtt odaadták, kedvesek voltak, ne várattak meg... A pizza friss volt, meleg, finom, az illata is kellemes. Az árról meg annyit, hogy egy óriási szelet pizza 380Ft. Mindenki eldöntheti, hogy megéri-e, nekem megéri.
Elhiszem amit írtál, viszont nekem teljesen más tapasztalataim vannak, máskor is járni fogok oda. Ismerőseim is dicsérték. Lehet, csak a Budai hely ilyen.:S
7/11 A kérdező kommentje:
Igen. Én is megosztó véleményeket olvastam róla. A budainál mindenesetre ezt tapasztaltam és többen jelezték már, hogy onnan soha többet.
2013. máj. 26. 12:56
8/11 anonim válasza:
Már bocsánat de ez a nem tudtam főzni picit hihetetlen, ráadásul ugyanis éppen a pizza az amiért megőrülnek a kölkök mind enni mind segíteni készíteni...Ha én mint full béna férfi elvagyok négy gyerekkel (nagybácsi) és jókat mulatunk közben akkor egy gyakorlott nőnek nem hiszem, hogy gondot jelentett volna......valami sántít...Il Treno csodás, New York pizza rossz......fura.
9/11 A kérdező kommentje:
Ömm... kedves nagybácsi. Ha nem gond hadd döntsem el én hogy van e kedvem főzni vagy nincs. Nem hiszem, hogy elszámolással tartozom, de legközelebb nem engedem meg magamnak azt a luxus, hogy rendeljek. Nem igazán értem mi a gyanús miben. Én a tapasztalatomat mondtam el. Ezen nincs miért kiakadni.
2013. máj. 26. 13:03
10/11 anonim válasza:
Nem értem mi a gyanús? Hát az, hogy leírod, hogy az egyik hellyel semmi gond kafa, szuper, a másik egy trágya..és így egy anonim oldalon amit sokan látnak, olvasnak, nem egy közösségi oldalon postolod ki a barátaidnak, vagy a homáron, ha már nem tudod magadban tartani, hogy valahol nem ízlett a kaja. Meg a vetítés, hogy nem tudtam nekiállni főzni, amit most cáfoltál, hogy nem volt kedvem. Van ez így, de elég erős azzal kampányolni, hogy ne rendeljetek onnan. Nekem is voltak rossz tapasztalataim, de ha valami nem tetszik akkor többet oda nem megyek és kész, ha nincs itt időben a kaja, rendelek mástól és a késettet visszaküldöm, esetleg elmondom a tapasztalatomat ha egy társasággal közösen rendelünk és helyet kell választani, hogy honnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!