Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért ne rendeljetek a New...

Miért ne rendeljetek a New York Pizzától?

Figyelt kérdés
Szeretném megosztani a tapasztalatomat. Sógornőmmel és 5 gyerekkel nem tudtam nekiállni főzni, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy rendelünk. Budán a Széll Kálmán térnél lakunk és mindig a közelben lévő Il Treno étteremből rendeltünk, de most nem csak pizzára vágytunk. A Fény utcai piac aljában van a New York pizza. Nagyon ömlendeznek magukról és tényleg sokféle ételük van. Odacsörögtem. Másodjára vették fel a telefont, és akkor is jó 10 percet várattak, mert a pasi beszélgetett. A rendelés felvételekor a pasi közömbös volt, amikor rákérdeztem vmire úgy válaszolt mintha valami fogyatékos hülyegyerek lennék, és nem is nagyon figyelt rám, mert mindent 2x kellett elismételni. 50 perc kiszállítási időt ígértek, amiből majdnem 2 óra lett. Amikor odacsörögtem, senki nem vette fel. A futár szintén bunkó, flegma, tulajdonképpen én éreztem magam kellemetlenül, hogy ide kellett jönnie... szóvá tettem, hogy 50 percről volt szó, és mikor átadta a kaját langyosnak se nagyon mondtam volna. Mondta hogy ő nem tehet róla, ő csak kiszállít. Mind e mellet a hely se olcsó. A pizzák olyan undorítóak voltak, hogy az elmondani nem tudom. Száraz, állott ízük volt és fura szaguk. a feltéteket úgy kellett keresni rajta, kb 3 szem gomba volt az egyiken és természetes fullhideg volt már. A csirkeszárny egész jó, bár az is hideg volt, a saláta szintén botrányos, összeesett aszott, hűtőízű paradicsom volt benne és a hozzáadott szószt nem tudom mihez hasonlítani. Mindezt úgy hogy kerületen belül is van kiszállítási díj. Nem ajánlom senkinek, nem tudom ezzel a hozzáállással meddig él a bolt.

#borzalom #newyorkpizza
2013. máj. 26. 12:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
59%

EZt a sok suttyót, akik ne is tudom mitől vezérelve egyszerűen nem tudnak a helyén kezelni egy információt.

Ha szerinted Ágika hazudik a gyakin, max írd le, Ágika, bakker te itt hazudol, belefeccőlve fél órát az életedből, biztos a vonatos cég embere vagy.

Ha szerinted nem hazudik, hanem próbál másokat figyelmeztetni: köszi, Ági, hogy szóltál.

Sok büdös bunkesz, Jamie nagybácsival az élen.

2013. máj. 26. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!