Ez mennyire számít lopásnak?
Figyelt kérdés
Egy ideje a McDonald's pénzt kér azért, hogy elvitelre kérjük az ételt-italt. Viszont nekem nincs szükségem rá általában, mert a táskámba teszem bele. Ez mennyire számít lopásnak? Mivel hogy ottani fogyasztásra kérem, ki is fizetem, de közben elviszem, a csomagolás nélkül, hogy kevesebbet fizessek érte. Szerintem nem kéne lopásnak számítania, mert csak egy darab papírért fizetnék többet, amit utána úgyis kidobok.
Ez olyan dolog, mint hogy az, hogy az üdítőhöz szívószálat kérünk?
2023. febr. 13. 15:30
11/12 anonim válasza:
Nyugodtan csinálhatod ezt. Ezzel nem okozol a vállalatnak kárt. Ez a felár csak egy szabály miatt van. Így még a környezetnek is jót teszel, hogy kevesebb a csomagolás.
12/12 anonim válasza:
Milyen csomagolásért fizetsz ha egy darab kávét kérsz amit ugyanabban a papírpohárban kapsz akármire is kéred?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!