XXXLutzban kaptam egy kupont hamburgerre. Megnéztem az oldalon és ugyan annyiba kerül a hamburger mint ami a kuponon van. Most akkor ér vmit a kupon vagy átverés? 2490 ft-a kupon. Vonalkódos. Kis értékű vásárlás után kaptam. Szerintem csak átverés
Figyelt kérdés
2023. febr. 9. 11:24
11/23 anonim válasza:
A neten kérdez éhesen nem a boltban xD. Y vagy Z?
12/23 A kérdező kommentje:
Jaj éhes vagyok már fincsi burgerre 😂
2023. febr. 9. 14:31
13/23 anonim válasza:
XXXLutztól nem meglepő. Törzsvásárlók vagyunk pár éve, de csak nagyritkán veszünk ott bármit, és még is minden évben küldik a levelet a kuponnal, hogy a kasszánál átvehetünk egy kis meglepetést. Nem nagy dolgok szoktak lenni, tavaly pl. egy kis manikűr készletet választottunk. :D
14/23 A kérdező kommentje:
🤩 na az még nincs nekem. Köszi :)
2023. febr. 9. 18:36
15/23 A kérdező kommentje:
Itt vagyok. Szivatás volt. Annyi a kupon ára. 2490. Mindegy
2023. febr. 10. 16:12
17/23 A kérdező kommentje:
Tessék??
2023. febr. 10. 17:36
18/23 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy egy ilyen boltban átvernek :) A kupon valószínűleg egy kedveskedés és visszacsalogatás. Egyrészt jó emlékkel távozol, másrészt legközelebb is jössz és majd lehet, hogy akkor megint vásárolsz. Egy hamburgert összerakni azért nem 2500 Ft, szóval nem akkora bukta nekik. Nyugodtan menj és váltsd be a kupont, fogsz kapni hamburgert :)
19/23 A kérdező kommentje:
Már kaptam tegnap :) sultkrumplival
2023. febr. 11. 11:38
20/23 anonim válasza:
"Itt vagyok. Szivatás volt. Annyi a kupon ára. 2490. Mindegy"
"Már kaptam tegnap :) sultkrumplival"
"Te valami debil vagy?"
"Tessék??"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!