KFC vagy Meki?
Én Mekire szavazok.
Eddig csak ott ettem a kettő közül, most mondom kipróbálom a KFC-t, annyira reklámozzák az új burgerüket.
Hát mittudomén. Egynek elmegy, nem rossz, de valahogy hiányzik az az íz, ami a mekiben van csak. Viszont talán 1 fokkal egszségesebb kaják vannak a KFC-ben? De téyleg csak 1 fokkal.
Meki jobb sajna.
Mit akarok enni? Mert ha csirke részt akkor KFC vezet. De ha burgert akkor Meki.
Mondjuk mióta kivették a Smokey Sally-t a Mekiből azóta semmi kedvemre valót nem találtam. A sajtburgert, csirke nuggetset, BigMac-et unom.
A KFC-ben nekem az egy személyes kosár nekem nagyon bejött, eddig a burgerek sem olyan katasztrofálisak. A csokis shake meg visz mindent.
Régebben jobban szerettem a KFC-t, de most nálam egy szinten vannak, sőt...
Végre felújították az itteni egységüket, sokkal gyorsabb lett a kiszolgálás, az asztalhoz is kihozzák, és az eddigi tapasztalatom alapján kedves kiszolgálással. A bejövős ajánlatról ne is beszéljünk, szerintem a legjobb gyorséttermi ajánlat jelenleg
KFC sajtburgere pocsék, nem is értem, miért nem szüntették meg (nekem a Zinger sem izlett)
Grander viszont szuper!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!