Hogyan tudnak fennmaradni ezek az éttermek?
Figyelt kérdés
Kelet Magyarországi megyeszékhelyen, olyan éttermek ahol egy hamburger 2021 őszén 1600 forintba került, most meg ugyanaz 3200 forint...meg egy gyrostól is több mint 3000 forint, ezekről a helyekről ki rendel még? Én azóta nem rendeltem, mióta 2500 alatt nem jön ki semmi, másoknak hogy éri meg?2023. jan. 4. 19:55
1/5 anonim válasza:
Ne aggódj, ezek is már a végét húzzák.
De legalább nem jön migráncs és az óvodások sem tudják átoperáltatni magukat. Meg vannak vármegyéink.
2/5 anonim válasza:
"ezekről a helyekről ki rendel még?"
Aki hamburgert meg gyrost akar enni.
3/5 Kétségbeesve keresem Nórikát válasza:
Szép kártyáról van forgalmuk.
4/5 anonim válasza:
Nyíregy? én is szépkártyára tippelnék, csak környékbeli vagyok idén először kérdezték meg tőlem mikor kártyával szeretnék fizetni hogy szép, vagy bankkártya. gondoltam elmegyek már az újév első napjaiban ilyen helyre hátha nem drágítottak egyből, de persze hogy miért ne, újabb 2-3 száz forint ugrott mindenre. Nyírbátor
5/5 anonim válasza:
Nekem vendéglátó egységem van az ország másik részén, de míg 1 évvel évvel ezelőtt kaptunk a beszállítótól 2-3 hónapra egy egyedi árat, most napi áraik vannak. Pl a gyros hús múltheten 3300Ft/kg, a héten 3800Ft/kg. Tavaly ez 2200Ft volt. Akkor még ott a rezsi, az emelkedő munkabérek. Valamiből ki kell termelni. Úgy ahogy a boltokban is folyamatosan drágul minden. Sajnos nagyon szomorú jövő elé nézünk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!