Jön a Wendy’s étterem?
Figyelt kérdés
UKban újra nyitottak, terveznek a Balkánon is terjeszkedni, vagy csak inkább Nyugat-Európa és az angolszász területek?2022. dec. 16. 07:24
1/9 anonim válasza:
Nem tudom, hány éves vagy, de volt már nálunk Wendy's, és én nagyon szerettem, kb. 25 éve.
Aztán kivonultak. Nem véletlenül...
Azért lényegesen drágább volt, mint a McD/BK, igaz, hogy jobb minőségű is volt sokkal, de az emberek nem tudták/akarták megfizetni a különbséget.
Most, a lefelé ívelő gazdaság, 20% feletti infláció stb. idején nem hiszem, hogy vissza fognak térni hozzánk.
2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, pedig jó lett volna látni, na majd ha a jövőben kiköltözöm az USAba. :)
2022. dec. 16. 08:33
3/9 anonim válasza:
jó lenne de egy Taco Bell sokkal hasznosabb lenne, mivel olyan étterem még nincs itt ami erre specializálódott.
4/9 A kérdező kommentje:
A Taco Bell egyszerűbb lenne, mert a cégcsoportja a KFC és Pizza Hut jelen van.
2022. dec. 16. 10:03
5/9 anonim válasza:
A Wendy's ízeire már nem emlékszem sajnos. Viszont egy jó csípős Taco Bell vagy Chipotle hálózatnak örülnék Magyarországon! Tudom hogy nem egy nagy minőség, de kipróbálnám őket.
6/9 anonim válasza:
Volt wendy's sőt donkin donats is de 25 éve kivonultak Magyarországrol és nem hiszem hogy vissza akarnak jönni valaha.
7/9 A kérdező kommentje:
Donkin meg a Domino’s is lehetne..
2022. dec. 16. 18:06
9/9 anonim válasza:
Jó lenne már valami frissítés, mert kicsit unalmas már a Burger King, McDonalds, KFC, Pizza Hut. Valami új gyorsétterem lánc nem lenne rossz, de szerintem nem mostanában lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!