Csendes, tanulásra alkalmas kávézó az Astoria, Fővám tér, Ferenciek vagy Kálvin tér környékén?
Figyelt kérdés
Ahol nem üvölt a zene mint pl Starbucksban szokott :)2022. nov. 27. 21:09
11/14 anonim válasza:
En is tanultam ott sokat 10-es.
Attol fugg, melyik terembe mesz es hova ulsz 😊
Es persze ki ul melled...mert en is jartam mar ugy, hogy eleg hangosan beszelgeto emberkek ultek le hozzam, az kellemetlen volt.
De tobbnyire nem volt baj.
12/14 anonim válasza:
Van a Károly körúton egy kínai büfé, a galériája elég csendes és nem hiszem, hogy elzavarnak, ha sokáig ülsz ott és telefonálni is tudsz. Egyébként egy füldugó is jól tud jönni, ha esetleg zajos társaság ülne le melléd.
13/14 anonim válasza:
Magvető kávézó a Dohány utcában.
Ráday, illetve Váci utcában is van több kis kávézó és teázó.
Hogy melyik mennyire csendes, az szerintem változó is lehet, meg szubjektív, hogy kinek mi a csendes.
Könyvtárral szerintem is jobbak az esélyeid.
14/14 Dorian Gray válasza:
Sirius teaház :) Legjobb hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!