Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért lettem ilyen rosszul a...

Miért lettem ilyen rosszul a KFC-s kajától?

Figyelt kérdés

Ma ettem a KFC-ben csípős csirkemell csíkokat, és ahogy az utolsó falatot lenyeltem, iszonyú hasgörcsöm lett, levert a víz, konkrétan azon voltam, hogy ne ájuljak el. Le kellett dőlnöm ott az ülő részre, hogy ne ájuljak el.

Aztán rohannom kellett a Wc-re, és iszonyú hasmenésem volt. Nagyon megszenvedtem.

Más is járt már így? Mi lehetett a baj? A csípős esetleg? Máskor is ettem már ilyet, nem volt ilyen gondom. Ez most azért elég ijesztő volt.

2022. nov. 19. 20:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
Ha valami rossz vagy rossz ízü ételt eszel, attól nem pár percen belül lesz bajod, ahhoz ugyanis idö kell, mire felszívódik, szóval nem a kajától lettél rosszul, hanem vagy attól, amit korábban ettél-ittál, vagy valamiért beképzelted, hogy baj van vele
2022. nov. 19. 20:44
 2/11 anonim ***** válasza:
11%
Coli-bacilusfertőzés, az okoz ilyet.
2022. nov. 19. 20:53
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Epegörcsnek tűnik. Fertőzéshez túl gyors.

Csípőstől simán lehet. Bármikor kialakulhat, és az is, hogy sose jelentkezik többé. Jeges víz nekem szokott segíteni, illetve különféle epehajtók, főleg a gyógynövényesek nagyon jók. Ultrahanggal érdemes megnézetni, van-e epekő, de nem feltétlenül okozza kő az epegörcsöt, az epevezeték összeszűkülése is lehet.

2022. nov. 19. 20:56
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Az epegörcsöt szerintem nem lehet összetéveszteni a hasfájással, én nem erre gyanakodnék.
2022. nov. 19. 22:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Csípös tud nagyon erös hasfájást okozni, bélbolyhokat ingerli és jellemző hogy hasmenést okoz az arra érzékenyeknél.

És igen pár évig én is bírtam csipőst, de már hasfájást és hasmenést okoz nálam, így kerülöm (enyhén csipőssel nincs baj)

2022. nov. 20. 08:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg a csípös okozhatna ilyet, de ahhoz, hoyg a kaja eljusson a bélbe, elég sok idöre (min. egy óra) van szükség, annyi ideig nem tud enni.

Inkább epe-probléma lehetne

2022. nov. 20. 08:42
 7/11 anonim ***** válasza:
9%
Plusz azért a KFC minden, csak nem csípős.
2022. nov. 20. 10:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, kinek!
2022. nov. 20. 11:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon csipös ott minden
2022. nov. 20. 11:39
 10/11 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, de szerintem azért az átlag embernek csípős a KFC! Szegény Anyukámat is veri a víz, ha véletlen ott eszünk.

De azt hiszem, én végleg kiszálltam a KFC táborát erősítők közül a tegnapi eset után.

Senkinek nem kívánom azt az érzést, amit éreztem ott.

2022. nov. 20. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!