Milyen ételt tudnék felszolgálni a keresztelőre?
Figyelt kérdés
Lassan itt a gyerek keresztelője amin 40 személy érkezik keresztszülők, szülők és testvérek csak közeli senki más. Előételnek hidegtálra vagy töltöttojás és bőfre gondoltunk, majd csorbára és következő fogásra majonézes krumpli bécsivel. Hárman főzünk párom, én és sogornőm.#Mit fözek
2022. nov. 15. 21:59
3/14 anonim válasza:
Ez teljesen jó, amit írtál, de én a bécsi szelethez sima, nem majonézes krumplisalátát adnék.
5/14 A kérdező kommentje:
Hat csak ugy h von ezek izlenénéke. Nekem sajna az hogy töltöt tojás és böf mind majonézes és a végén a krumpli is az nekem egybe nem jön be. A kérdés ti mit változtatnátok a menün vagy igy hagynátok?
2022. nov. 16. 07:31
6/14 A kérdező kommentje:
A böf az rengetek zoldsegből áll ( sárga répa, fehér répa, karalábé, zöldborsó, krumpli, savanyu uborka, hús , majonéz)
2022. nov. 16. 07:38
7/14 anonim válasza:
Mi mondjuk meg, hogy mi fog ízleni a rokonságodnak?
8/14 anonim válasza:
Csorbat is kicserelnem es a majonezes krumplit is. Legyen pure. Azt konnyen lehet nsgy mennyisegben
Csorba helyett gulyas
10/14 anonim válasza:
Ha ilyen tartalmas leves van, akkor sztem nem kell előetel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!