Mit jelent, hogy nem megfelelő külső megjelenés?
Felszolgálónak jelentkeztem egy elég jó helyre és azt mondták hogy ehhez a helyhez nem megfelelő a külső megjelenésem.
Ez mit jelent?
Ugyanolyan öltözékben voltam, mint a többiek, tudtam is, amit elvárnak akkor mi lehetett a gond?
Szeretnék hibámból tanulni azért kérdezem.
Lehet arra gondoltak, hogy nem vagyok annyira sportos, mint a többi kiszolgáló?
Normális testalkatom van, de lehet, akár hogy ez volt a gond?
Teljesen ápolt vagyok, haját is heti 3szor mosok, ráadásul elég mosolygós is, ez sem lehetett a gond, körmöm is, minden megfelelő egy ilyen helyhez.
Bocsánat a hülye kérdésèrt, csak ezt nem tudom mire vélni.
Még tetoválásom sincs, azt se mondhatják ami sokszor "baj"...
Nem, egyébként semmi műkörmöm, se ilyesmim sincs, egyébként meg férfi vagyok.
Mindegy ez örökké jó kérdés lesz, azért köszönöm a válaszokat!
Szerintem szimplán csak hallottak rólam valamit, vagy ilyesmi amiről nem tudok.
Na és volt rólad mit hallani?
Egyébként nem szoktak indokolni sehol, hogy valakit miért nem vesznek fel.
Még csak kiértesíteni sem szokás, hogy "Ugyan már, ne reménykedj te marha, mást vettünk fel!"
Ha te kaptál egy ilyen választ, akkor az azt jelenti, hogy érdeklődtél és nemleges válasznál az okra is rákérdeztél. Itt adta volna magát, hogy részleteiben továbbkérdezel, de ez mindenképpen veszett fejsze nyele.
A kifogás mindenképpen böszme volt, de ha van a múltadban paca - komolyabb helyek szoktak informálódni - akkor nyilván az az oka.
Nyilván, igazad van de nem akartam tovább húzni az idejét annak a személynek (nevét, titulst nem mondok).
Van egy olyan sejtésem, hogy nem rám számított és rossz napja volt.
Más tippem nincs.
Közben egy hasonló étterembe elfogadták a jelentkezésem, ahol részletes leírás volt, hogy milyennek kell lenni, azt mondták, hogy akár holnaptól kezdhetek.
Pletykákat nem hallottam magamról, de bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!