Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mit jelent, hogy nem megfelelő...

Mit jelent, hogy nem megfelelő külső megjelenés?

Figyelt kérdés

Felszolgálónak jelentkeztem egy elég jó helyre és azt mondták hogy ehhez a helyhez nem megfelelő a külső megjelenésem.

Ez mit jelent?

Ugyanolyan öltözékben voltam, mint a többiek, tudtam is, amit elvárnak akkor mi lehetett a gond?

Szeretnék hibámból tanulni azért kérdezem.

Lehet arra gondoltak, hogy nem vagyok annyira sportos, mint a többi kiszolgáló?

Normális testalkatom van, de lehet, akár hogy ez volt a gond?

Teljesen ápolt vagyok, haját is heti 3szor mosok, ráadásul elég mosolygós is, ez sem lehetett a gond, körmöm is, minden megfelelő egy ilyen helyhez.

Bocsánat a hülye kérdésèrt, csak ezt nem tudom mire vélni.

Még tetoválásom sincs, azt se mondhatják ami sokszor "baj"...

2022. nov. 5. 12:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Piercinged sincs?
2022. nov. 5. 12:17
 2/13 A kérdező kommentje:
Nincs
2022. nov. 5. 12:21
 3/13 anonim válasza:
24%
Szia, esetleg a vállad nem volt le vagy előreesve?
2022. nov. 5. 12:29
 4/13 anonim ***** válasza:
13%
2. Ha a tartásod is jó, akkor lehet hog ha "megfeszülsz" sem tudod hozni a tipikus pincér kinézetet
2022. nov. 5. 12:32
 5/13 anonim ***** válasza:
93%

Én tuti, hogy ott helyben rákérdeztem volna, hogy ez az ő értelmezésükben mit jelent?

Mert ahogy te leírtad magad, nem érzek hibát, de én nem látlak.

Megjegyzem, ilyen indokot nem szoktak senki képére kenni, kivéve, ha sértő módon, koszosan-büdösen jelenik meg.

2022. nov. 5. 12:32
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

5-ös vagyok, azóta továbbgondoltam és én még most is, így utólag rákérdeznék, azzal az indokkal, amit itt is írtál, hogy "Szeretnék hibámból tanulni azért kérdezem."

De ha nem akkor mondták rögtön, akkor az is lehet, hogy összekevertek valakivel,...vagy a fene tudja...

2022. nov. 5. 12:36
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
Hát, ezt ott kellett volna megkérdezned.
2022. nov. 5. 12:38
 8/13 anonim ***** válasza:
53%
Lehet, hogy lila a hajad, méteres a műkörmöd, vagy épp 12 centis tűsarkakon tipegtél oda, olyan ruhában, amiből elöl-hátul mindened kilátszott. Innen nem tudjuk megmondani.
2022. nov. 5. 12:55
 9/13 anonim ***** válasza:
35%
8. De az is lehet, hogy ott pont ez lenne az elvárás és a kérdező nem hozza ezt a stílust...
2022. nov. 5. 13:26
 10/13 anonim ***** válasza:
84%
Csak ők tudják mit akartak. Ez eléggé megfoghatatlan kifogás.
2022. nov. 6. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!