Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Be fog zárni a legtöbb vendégl...

Be fog zárni a legtöbb vendéglátós hely, vagy ez csak íjesztgetés?

Figyelt kérdés

A rezsiárak és magas alapanyag költségek emelkedése miatt egyre több hely zár be, elveszítik a dolgozók a munkájukat. Legalábbis a híresztelések szerint. Én külföldön dolgozom konyhán, ott egyelőre nincsenek nagy bezárások, de mi a helyzet Magyarországon?

Otthon is valóban egyre több hely húzza le a rolót? Mik a kilátások a következő 1-2 évre, már ha vannak? Mi lesz azokkal akik értenek a szakmájukhoz, de máshoz nem?

2022. nov. 4. 15:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
22%

Te egyedül vagy ilyen "butuska", vagy telefonos segítséget kértél?

Ott van az Index cikkben, hogy ki mondta, mikor és melyik újságban, vagy platformon jelent meg.

Húzzátok már ki a fejeteket az ellenzéki seggekből és tájékozódjatok külföldön!

2022. nov. 4. 17:46
 12/16 anonim ***** válasza:
18%

...és még mielőtt megvádolnál:

Nem a Fideszre, hanem a Mi Hazánkra szavaztam!

(11 voltam)

2022. nov. 4. 17:49
 13/16 anonim ***** válasza:
68%

"Nem a Fideszre, hanem a Mi Hazánkra szavaztam!"

Ők köztudottan a Fidesz szárnypártja.😂

2022. nov. 4. 17:52
 14/16 anonim ***** válasza:
31%

Köztudottan? Mert nektek ezt mondták a levitézlett főnökeitek, attól ez még egy ordas marhaság,...de mi mást is lehetne várni?

De hagyjuk a fenébe ezt a Fidesz, nem Fideszt, térjünk csak vissza oda, hogy miért nem az általatok is elfogadott külföldi platformokon tájékozódtok???

2022. nov. 4. 17:57
 15/16 anonim ***** válasza:
77%

"De hagyjuk a fenébe ezt a Fidesz, nem Fideszt, térjünk csak vissza oda, hogy miért nem az általatok is elfogadott külföldi platformokon tájékozódtok???"

Akkor te miért nem pl. egy német nyelvű forrást linkeltél be?

2022. nov. 4. 18:03
 16/16 anonim ***** válasza:
23%
8. Bocs már megvan.
2022. nov. 4. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!