Be fog zárni a legtöbb vendéglátós hely, vagy ez csak íjesztgetés?
A rezsiárak és magas alapanyag költségek emelkedése miatt egyre több hely zár be, elveszítik a dolgozók a munkájukat. Legalábbis a híresztelések szerint. Én külföldön dolgozom konyhán, ott egyelőre nincsenek nagy bezárások, de mi a helyzet Magyarországon?
Otthon is valóban egyre több hely húzza le a rolót? Mik a kilátások a következő 1-2 évre, már ha vannak? Mi lesz azokkal akik értenek a szakmájukhoz, de máshoz nem?
Te egyedül vagy ilyen "butuska", vagy telefonos segítséget kértél?
Ott van az Index cikkben, hogy ki mondta, mikor és melyik újságban, vagy platformon jelent meg.
Húzzátok már ki a fejeteket az ellenzéki seggekből és tájékozódjatok külföldön!
...és még mielőtt megvádolnál:
Nem a Fideszre, hanem a Mi Hazánkra szavaztam!
(11 voltam)
"Nem a Fideszre, hanem a Mi Hazánkra szavaztam!"
Ők köztudottan a Fidesz szárnypártja.😂
Köztudottan? Mert nektek ezt mondták a levitézlett főnökeitek, attól ez még egy ordas marhaság,...de mi mást is lehetne várni?
De hagyjuk a fenébe ezt a Fidesz, nem Fideszt, térjünk csak vissza oda, hogy miért nem az általatok is elfogadott külföldi platformokon tájékozódtok???
"De hagyjuk a fenébe ezt a Fidesz, nem Fideszt, térjünk csak vissza oda, hogy miért nem az általatok is elfogadott külföldi platformokon tájékozódtok???"
Akkor te miért nem pl. egy német nyelvű forrást linkeltél be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!