Mekit, Burgert vagy KFCt szeretitek jobban?
Meki és kfc közül mikor mihez van hangulatom.
Burger még nincs nálunk.
Meki egyre drágább, rosszabb, pofátlanabb. A burgereknek alig van íze, szárazak. Krumpli is messze itt a legműanyagabb, 5 perc után ehetetlen lesz. Az "új" Pulled Polly egy vicc. Régebben szinte csak ide jártam, de már egyre ritkábban. Annyiból jó (vagy rossz) hogy kb. mindenhol van, könnyű betévedni egybe. A fagyik viszont itt a legjobbak szerintem.
KFC-ben ritkán eszem, de még egyszer sem voltam teljesem elégedett. Alapvetően finom, de: a hús félig meleg, félig hideg volt, vagy éppen a grander felében nem is volt hús, esetleg a kóla volt abszolút vízízű. Hallottam már meredekebb történeteket is a KFC-ről. A krumpli viszont itt a legjobb talán.
Burger king szerintem a legfinomabb, "legszaftosabb". Bár itt is volt már kifogásolható a minőség, pontosabban a zöldségek frissessége. De alapvetően finomak a burgerek, a krumpli is finom. Jók az appos kuponok és a korona gyűjtögetés. Nem kell szkennelgetni QR kódokat meg semmi, egyszerű.
Nálam a sorrend:
1. Meki.
2. BK.
3. KFC.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!