Miért csípősek annyira a KFC-s kaják?
Figyelt kérdés
2022. okt. 27. 21:46
1/16 anonim válasza:
Miről beszélsz, hát alig csípnek 😆 Egész visszafogottan fűszerezik a "hot" cuccokat.
Amúgy van ott is csomó minden, ami nem erős.
2/16 anonim válasza:
Csípősek? Még a csípős csirke sem csíp szinte...
3/16 anonim válasza:
Kellemesen fűszeresnek mondanám, a csípős nem itt kezdődik.
4/16 anonim válasza:
Én nekem folyik az orrom tőle olyan csípős
5/16 anonim válasza:
Én is úgy vagyok mint 4es, hogy az orrom is folyik tőle néha, mert nem mindig... de biztos attól is függ, ki mennyire, hogyan bírja a csípőset.
6/16 anonim válasza:
Szerintem is szörnyű az összes, még a nem csípősnek titulált dolgok is fájnak. Szóval nem eszem ott, mert tiszta pénzkidobás.
7/16 anonim válasza:
Pont, hogy alig csípős, lehetne csípősebb is.
8/16 anonim válasza:
Én nem eszek csípősen de szerintem se súlyos. Egyébként van egy rakat szósz hozzá egyél azt vagy káposzta salátát az elveszi a "csípősségét"
9/16 anonim válasza:
5 vagyok, nem tudom, minek kellett lepontozni, mikor direkt beleírtam azt is, hogy nem vagyunk egyformák. Van aki nem szereti ám a csípőst, más meg chillievő versenyen eszik, mert annyira bírja... nem kellene lenézni azt, aki nem szereti, mert jó szokás sokaknak...
10/16 anonim válasza:
#9 én mondjuk nem pontoztalak, és nem is nézlek le. Csak azt nem értem, hogy aki nem szereti a csípőset, az miért jár olyan étterembe, aminek ezek az ételek a specialitásai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!