Meki és burger king menük?
Figyelt kérdés
Tud valaki jó menüket,ami praktikus,olcsó? Van esetleg amiket megszoktatok és mindig azt kéritek? Szeretem pl a nugets burgert,hagymakarikákat,narancslé,nagykrumpli,minipalacsinták vagy tiramisu,de bármilyen kombináció érdekel,mert csomó mindent nem ismerek még,és pl.gyereknek amihez játékot adnak mi van benne,és mennyibe kerül? És hol látom a játékválasztékot? Neten nem találtam menülistát árakkal. Köszönöm2022. okt. 16. 19:48
2/4 anonim válasza:
Mindkettőnek van alkalmazása, ha az olcsóság a cél akkor ott érdemes nézelődni a kuponok között, egész korrekteket ki lehet fogni. Mondjuk desszertek pl ezekben nem nagyon szoktak lenni. Játék a Mekiben a Happy Meal menühöz jár, azt nem tudom a Burger Kingnek van-e hasonló ajánlata.
4/4 anonim válasza:
Nálunk 560 egy sajtburger a sajtburger menü kólával 1030. Én sajtburger menüt szoktam venni kólával plusz még egy sajtburgert. Fokhagymás szószt vagy bbqt. Esetleg barackos pitét vagy karamellás mcfreezet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!