Mi a kedvenc Mekis kajád?
Figyelt kérdés
McCafé-ba is szoktál járni?2022. okt. 6. 22:51
11/30 Danii. válasza:
Mekis müsziként semmit nem eszek és nem is ajánlom…
12/30 anonim válasza:
Én életemben egyszer ettem gyorsétteremben.
Elég is volt...
15/30 anonim válasza:
A poharas fagyi karamell öntettel. Valamiért be van csípődve nálam, pedig tudom, hogy nem kéne. Minden évben egyszer hagyom magam elcsábulni.
A burgereiket a kóbor kutyának se adnám, az a no-go zóna.
16/30 anonim válasza:
Sonkás toast, wrap wanda, sajtburger, duplacsokis McFreeze.
17/30 anonim válasza:
Sültkrumpli + fokhagymás majonéz. Valami isteni.
De az összes burgerüket szeretem. Ha nem lenne önuralmam, minden nap ott ennék. De így meg csak pár havonta egyszer.
18/30 anonim válasza:
A Fox Felix szendvics, amiben rántott sajt van. Volt még régebben egy ilyen hamburgerük, azt hiszem Gourmet szendvics volt a neve. Meg amit szinte soha nem lehet mostanában kapni, a rántott camembert sajtfalatok áfonya lekvárral, na azt nagyon szerettem. Plusz a csokis mcfreeze fagyi.
19/30 anonim válasza:
Akkor sem ennék ott ha ingyen adnának ... mekis kajara vagysz keverd össze a cukrot zsírral sok fűszer es nyomd magadba ott a meki ... [link] ajanlom minden agymosotnak, ha ezutan is eszed ezt a kivalo minőségű etelt akkor egeszsegedre.
20/30 anonim válasza:
19-esnek mi baja van?
Meg vagy savanyodva? Nyilván ezek az emberek, akik válaszoltak, nem esznek ott mindennap. o_O
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!