Mi a kedvenc Mekis kajád?
Figyelt kérdés
McCafé-ba is szoktál járni?2022. okt. 6. 22:51
1/30 anonim válasza:
Sajtburger, sajttorta, csokis shake.
2/30 anonim 

válasza:

A komplett Big Mac menu colaval, jeg nelkul. De ha picit kevesebbet akarok kolteni, akkor Sajtburger menut kerek altalaban. 🥰
3/30 anonim 

válasza:

9es Nuggets menü + 2 sajtburger uborka nélkül.
Néha rámegyek egy sajtos McRoyal-ra, ha nagyon mocskosnak érzem magam.
4/30 anonim 

válasza:

Dupla sajtos McRoyal, mert azzal legalább nagyjából jól is tudok lakni, ha McMenu Pluszban kérem. Illetve a sárgabarackos-krémtúrós pite. Abból sajnos bérmennyit meg tudnék enni.
De amúgy a sajtburger is nagyon bejövős, meg a Filet-O-Fish is fincsi.
7/30 anonim 

válasza:

En mindig duplasajtburgert, 4-6 nugettset, egy kozepesnkrumplit, es esetleg egy mcfreezt eszek. Ezeket szeretm. Fhu basszus, most igy fel2kor nagyon ehes lettem, ahogy rágondoltam😂😂
8/30 anonim válasza:
Dupla Royale és McFarm a legfőbb kedvenceim. Szeretem a sajtburgert és a spicy-t is. Édességből a csokis kekszeket és a SomLolly-t. Torták is finomak.
9/30 anonim válasza:
Duplasajtos mcroyal, ebből egy nagy menü plusz egy super mcfreeze már nagyjából elég, hogy jóllakjak.
Esküszöm irigylem azokat akik jóllaknak egy sajtburger menüvel, akkora gyomruk lehet mint egy egérnek, az élelmiszerárak emelkedése nemigen viseli meg őket.
10/30 anonim 

válasza:

Chicken big mac jó volt, mert nekem a mc Chicken a kedvenc.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!