Ha szódabikarbónával puhítottam a húst, utána le lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
Mindig szódabikarbónát használok a darabolt hús puhításához. Most arra gondoltam, hogy nagyobb mennyiséget kezelnék szódabikarbónával, aztán lemosnám alaposan, majd lefagyasztanám. Lesz baja a húsnak?2022. okt. 2. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!