Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ha a drágább gyorséttermekben...

Ha a drágább gyorséttermekben nem szoktam italt venni, az illetlenség, ciki, filléreskedés?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok mint Pad Thai, Zing, Vapiano.

Egy rohadt vizet 600 alatt nem kapsz, ráadásul valahol csak házi limonádé van fel literje 750-800ert.

Viszont a kaja 2500bol megvan, utána a sparban veszek vizet italt 150ért.

4-5 alkalom alatt megsporoltam egy kaja árát.

#ital #Zing #Filléreskedés #Házilomonádé #Vaoiano
2022. okt. 1. 17:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
utolsónak igaza van, sok országban ingyen kérhetsz csapvizet korlátlan mennyiségben (általában egy kancsóval adnak) a fogyasztásod mellé
2022. okt. 2. 18:28
 12/18 A kérdező kommentje:

De ha ez ennyire egyértelmű, miért veszi meg sok diák is a 800 Ft-os, uborkahéjjal és csap vízzel készített filleres löttyöt, ha amúgy a nyári diákmunka idején kb egy órát kell dolgoznia ennyi pénzért?

Mert kb én szoktam lenni az egyedüli, aki ital nélkül vár a kajájára.

2022. okt. 2. 18:36
 13/18 anonim ***** válasza:
23%
800 ft-ból már vesz valaki 2 liter tablettásbort és egy akciós sört amivel egész este elvan
2022. okt. 2. 18:52
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy menüben kérik? Külön sose veszek üdítőt, de ha a menü úgy van, akkor örömmel.

2022. okt. 2. 20:04
 15/18 anonim ***** válasza:
53%

Nem venni nem gáz.

Bohozottat elővenni viszont pofátlanság

2022. okt. 4. 19:57
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
nálunk a városi egyetlen kínai büfében sok lehetett a behozott mert külön kitaláltak kiírtak egy olyat hogy saját üdítőnek 50ft-ért biztosítanak poharat...
2022. okt. 4. 19:59
 17/18 anonim ***** válasza:
43%

Én elrakatom a vendéggel.

Többi meglátja és azt kéri. Igyon előtte/utána vagy vegye meg. Nem kötelező megvenni. Olyan is volt már aki az otthonról hozott rántotthusit akarta műanyag dobozból megenni.

2022. okt. 4. 20:07
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is így szoktam. Ahol pincér szolgál ki, ott illik rendelni, bár ott is lehet szódát és az nem olyan drága. De az önkiszolgáló helyeken szerintem simán belefér, ha nem veszed meg. Így is sok pénzt hagysz ott, számít az a 700-800 forint. A boltban azért olcsóbban meg tudod venni.
2022. okt. 5. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!