Elvitelre rendeléskor elmész a kajáért és nem szállítják ki, így nyilván olcsóbb.
2022. szept. 25. 18:38
2/12 anonim válasza:
Van még Footpanda? Azt hittem Wolt lett. Na mindegy!
Nem igazán értem, hogyha elmész a kajáért, akkor hogy kerül bele a Foodpanda, vagy akárhogy is hívják, ami egy házhoz-szállító cég?
2022. szept. 25. 18:47
3/12 anonim válasza:
Elvitel: megrendeled és elmégy érte, te viszed haza.
Kiszállítás: megrendeled és házhoz hozzák.
2022. szept. 25. 19:04
4/12 anonim válasza:
2: ebben az esetben a Foodpanda biztosítja a rendelős felületet. Vannak persze éttermek amelyikek saját oldalán is lehet rendelni.
2022. szept. 25. 20:01
5/12 anonim válasza:
Köszönöm, hogy válaszoltál, kedves vagy!
Nyilván így igaz, de totál logikátlan!…bár nem ez az egyetlen az életben…
2022. szept. 26. 00:02
6/12 anonim válasza:
Mondjuk nekem is magas, hogy megrendelek a foodpandán X étteremtől egy pacalt, utána elmegyek érte, ahelyett, hogy elmennék és kérnék egy pacalt elvitelre.
2022. szept. 26. 00:07
7/12 anonim válasza:
Ennek CSAK ANNYI az értelme, hogy nem megy hiába, kap, amit akar, nem éri meglepetés, hogy éppen kifogyott.
2022. szept. 26. 07:52
8/12 anonim válasza:
6 Én 5 perc sétára laktam annon az egyik kedvenc pizzériámtól, de akárhányszor rendeltem a futár langyosan vagy hidegen hozta ki fél órával vagy egy órával később, gondolom sokan rendeltek a környéken és így ért ide. Ezt eljátszottuk 3x aztán átszoktam az elviteles rendelésre, ennyi séta simán megérte a még forró pizzáért :D
2022. szept. 26. 11:45
9/12 anonim válasza:
Ha nekem kifogyott, akkor a Foodpandának is kifogyott.
Valójában azt a részét nem értem ebben a “spórolós”(?) világban, hogy EZÉRT miért kell ebbe a dologba egy harmadik felet bevonni, PLUSZ pénzért?
Ha annyira aggódik valaki, hogy elfogy a pacal, akkor INGYEN odaszól az étteremnek, hogy tegyenek félre neki egy pacalt, 20 perc múlva ott van érte!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!