A pincér miért aprózza ki olykor a visszajárót?
Volt már nem egyszer, hogy a fizetéskor pl. visszakértem 150 Ft-ot (tehát megfejeltem a borravalóval az összeget pl. mittudomén 1700 Ft értékben kajáltam és kétezressel fizettem)
A pincér aprópénzben adta vissza, de tízesekben, ötösökben, volt abban mindenféle.
hat van olyan vendeg aki meg aproval fizet, igaz inkabb fiatalabbak akik még szamolgatjak a limonadera a penzt, de en sem szolok semmit erte es nekem nincs rossz szajizem miatta hanem letojom. ki van fizetve, es kesz. amugy meg a kerdezo nem egy ezrest kapott 10-20 forintosokban, nem tudom miert kell ezen fennakadni.
amugy udv: egy vendeglatos.
De én nem apróval fizetek.
2300 ft a kaja és én 2600-ból kérek vissza (még így is sok jattot adtam).
És akkor ad ötvenest, húszast!
A verzió:
- Vannak olyan kollégák akik megpróbálnak full aprót visszaadni hátha azt is otthagyja inkább a vendég.
B verzió:
- Vagy valaki háromezerért teleszórta apróval a menüre és próbál szabadulni tőle, hogy a 4 kilós brifkó ne szaggassa le hetente a 10ezres nadrág farzsebét
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!