A pincér miért aprózza ki olykor a visszajárót?
Figyelt kérdés
Volt már nem egyszer, hogy a fizetéskor pl. visszakértem 150 Ft-ot (tehát megfejeltem a borravalóval az összeget pl. mittudomén 1700 Ft értékben kajáltam és kétezressel fizettem)
A pincér aprópénzben adta vissza, de tízesekben, ötösökben, volt abban mindenféle.
2022. szept. 21. 08:15
2/22 anonim válasza:
Vagy azért, mert csak apró pénz van a kasszában, vagy azért mert túl sok apró pénz van a kasszában és ő boldogan neked adja, hogy neki este ne kelljen sok aprót számolni.
3/22 A kérdező kommentje:
Én azt gondoltam, hogy mérgében.
2022. szept. 21. 08:51
4/22 anonim válasza:
Lehet, hogy mérgében. Ha adtál is jattot, 150 Ft már annyira nem tétel, hogy nagyvonalúbb gesztus azt is otthagyni. De ez nem jelenti azt, hogy ne kérd vissza, végül is a te pénzed. Még jattot adni sem kötelező, nemhogy nagyvonalúnak lenni.
5/22 A kérdező kommentje:
Dehát úgyis gyakran járok oda menüzni. És mindig adok jattot!
2022. szept. 21. 10:05
6/22 anonim válasza:
Éppen ezért fölösleges keresni bármit is mögötte, meg akart szabadulni az aprótól.
7/22 anonim válasza:
Minden vendéglátós utálja a kassza számolást este, 0 aggyal, félálomban.
8/22 anonim válasza:
Aki vendéglátósnak megy, ebben a tudatban megy. El kell menni utcát söpörni, ott nincs gond az apróval.
9/22 anonim válasza:
8-as: mikor láttál utoljára valakit az utcát söpörni? Mert már vagy 20 éve nincs ilyen!
10/22 anonim válasza:
#9 Örülök, hogy a tartalomra válaszoltál. Akkor el kell menni egy kórházba ágytálat mosni. Ott sincs gond az apróval.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!