Kedves Budapesti lakosok, melyek a legfinomabb, igazán olyan éttermek, kajálós helyek, büfék amiket érdemes meglátogatni, amiket ti legjobban kedveltek?
Figyelt kérdés
Igazából bármiféle fajta konyha jöhet, továbbá nagy népszerűségnek örvendő de olyan is ami egy kis büfé csak éppen az adott vevőkör ismeri vagy csak kiesik úgymond a dzsungelből, ugyanez vonatkozik az árra nem muszáj a legnagyobb presztízzsel rendelkező, persze arra is kíváncsi vagyok, hanem az igazi kincses-dobozok. Gyrosostól egészen a francia konyháig. Egy hely ahol igazán jót eszik az ember.
Budapesten töltök pár napot hetet, és szeretnék valami igazán jó helyeket meglátogatni nem csak amit a google maps kidob :D
Köszi a segítséget!
2022. szept. 6. 08:34
12/20 A kérdező kommentje:
Jelenleg nem ár szempontjából van megközelítve a kérdésem, inkább az étel a lényeg. Gondolom ezer olyan turistacsapda van, ami rohadt drága de az étel minősége és íze ezzel nem találkozik. Ezért is kértem segítséget. Lehet a hely drága de megéri mert olyan a kaja is, de egy aluljarós büfé is amiről egy nem helyi lakos azt hinné, hogy jobb ha elkerüli de valójában szuper a kaja és jobb mint a szép beülős helyek :)
2022. szept. 6. 10:17
15/20 anonim válasza:
Budapest BBQ, isteni :)
A tetovált séf a tulaj
16/20 anonim válasza:
Bors gasztrobár, KEG sörművház
17/20 anonim válasza:
Ha nagyon finom nápolyi pizzára vágysz, akkor MANU+
18/20 anonim válasza:
A Pékműhely a kedvenc pékségem, elsírom magam kb mindentől, amit árulnak. A Buja disznó(k) a kedvenc piaci bisztróm, általában szalontüdőt vagy rántott csirkecombfilét kérek, ha arra járok. Ázsiai konyhából szerintem az Enso a csúcs. Tapasozónak írták már a Padront, úgyhogy legyen a másik éttermük, a Pit Pit. Ha pénz nem számít, és Michelin-szintű fine dining is játszik, akkor Salt, de azt már foglald is. És legyen bónusznak egy Arany Kaviár.
19/20 anonim válasza:
Felix Kitchen and Bar a best!!!Na meg persze a Tokio
20/20 anonim válasza:
A Nemsüti a Klauzál téri piacon nagyon jó szokott lenni. Vega kaja, de nagyon ízlett. Én nem vagyok vegán egyébként és szeretem a karakteres ízeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!