Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Kinek az etelebe kopnek bele?...

Kinek az etelebe kopnek bele? aki visszakuldi az etelt annak is? esetleg mast is csinalnak vele?

Figyelt kérdés
ez egy felhaborito es undorito dolog. az modnjuk ha a vendeg bunkon viselkedik nem azt mondom hogy megerdemli de neki inkabb jobban kijar mint egy olyannak aki normalis stilusban kuldi vissza pl a kajat

2022. aug. 3. 22:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%

7-es emlékszem még 15 éve sokan mondták hogy kökin tilos gyrost enni mert belerecskáznak a joghurtos öntetbe

Fogalmam sincs hogy igaz volt e de nagyon sok embertől hallottam

2022. aug. 4. 17:22
 12/16 A kérdező kommentje:
Nyilván egy színvonalas étteremben ilyen nem fordul elő. De egy hamburgeresnél, giroszosnal mennyire jellemző ha nem dzimpi a vendég?
2022. aug. 4. 22:49
 13/16 A kérdező kommentje:
Szimpi
2022. aug. 4. 22:49
 14/16 anonim ***** válasza:
96%

Szerinted hány hülye vendéggel találkozunk napi szinten, a több századik blokkot kiadva?

Immunis már erre mindenki. 13 órát töltöttem ma bent, de egy vendég arcát, bunkózását nem tudnám felidézni. Jön, eszik, fizet, megy. Ennyi. Amikor meg visszahozza, akkor még akkor is adunk másikat neki, ha nincs igaza. Azért mert nincs rá idő. Annyit mondunk "elnézést kérünk, készítünk másikat"

Így vendég örül, nem kell vitázni vele, meg kell a fenének a nébih ha kihívja egy csúcsforgalom közepén. A kaja minősége rendben van, de a konyha szanaszét.

2022. aug. 5. 03:17
 15/16 anonim ***** válasza:
90%
Engem az erdekelne ki kuldi vissza miert a kajat? nekem meg olyat nemhoztak hogy visszakuldtem volna
2022. aug. 5. 20:32
 16/16 anonim ***** válasza:
91%

Rossz sorrendben lett összerakva a rendelés és esetleg valami kihült.

Egy szakács egy ételt rengetegszer rak össze egy nap alatt, így tálalásnál már automatikusan rárakja azt is amit a vendég jelzett, hogy nem kér bele.

Ízlés dolga esetek pedig: Van aki rommá sűtve eszi a húst, másnak az már száraz. A pincérnek jelzik, hogy valami egy kicsit sótlan, a másik szerint ehetetlenül sós.

Tény, hogy van olyan kritika ami jogos.

2022. aug. 8. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!