Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Emagról rendelt terméket meg...

Emagról rendelt terméket meg kell címkézni ha visszakuldom?

Figyelt kérdés
Elolvastam az emag oldalt es sehol sem irjak hogy meg kell e cimkezni a visszakuldott csomagot . Ma megyek feladni de nem tudom megcímkézzem e mivel nem magyar a feladó ahonnan érkezett . ( Emagrol jott de azon kivul egy masik forgalmazotol)

2022. júl. 3. 12:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Az Emag nem egy bolt, hanem egy amolyan boltok közös webáruháza, ezér nem úgy kaptad a csomagot, hogy ők a feladók. Hívd fel a boltot, és velük beszéld le, hogy küldöd vissza a csomagjukat. Nem tudom milyen cimkét akarsz rátenni de evidens, hogy úra kell címeznded a dobozt, ahol te vegy a feladó, a bolt pedig a címzett, ha nem akarod, hogy a posta másnap kivigye ismét neked. 😉
2022. júl. 3. 12:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Emagnál a saját futárjuk viszi vissza, én úgy tudom. Így szerintem elég ha a saját dobozába visszarakod, amiben jött, ha megvan. De kérdezd meg az emagtól.
2022. júl. 3. 12:55
 3/6 anonim ***** válasza:
EASYBOX?
2022. júl. 3. 13:17
 4/6 anonim ***** válasza:
De az emag küldi saját csomagjaként iste valójában vele állsz szerződéses kapcsolatban, főleg ha box-ba kéred. Egyébként futár jön érte és ő majd felcímkézi, de ha ráírod, akkor sincs gond, az csak jobb. Vagy easyboxon keresztül küldöd vissza, úgy is lehet. Hívd fel őket és megmondják hogy kell csinálni.
2022. júl. 3. 15:37
 5/6 A kérdező kommentje:
EASYBOX igen
2022. júl. 4. 01:07
 6/6 A kérdező kommentje:
koszonom az ertelmes valaszokat inkabb cimkeztem nehogy baj legyen belole
2022. júl. 4. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!