Most, hogy nincs benzinársapka a céges autóknál, drágább lesz a balatoni lángos?
Figyelt kérdés
Mennyibe fog kerülni egy sajtos-tejfölös lángos a balatonnál augusztusban?2022. júl. 31. 07:30
12/18 anonim válasza:
nem erdekel ugyis ki tudom fizetni
13/18 anonim válasza:
#2 Ugye senkinek nem kell az engedélyed kérnie a nyaraláshoz és a lángos evéshez?
14/18 anonim válasza:
13. Természetesen nem, viszont ne csodálkozzatok hogy a kereslet-kínálat törvénye titeket sem kerül el.
15/18 anonim válasza:
hat nemtom siofokon tudtam enni fish & chipset a setanyon, este, kolaval 3000ftert
mellette levo etterem meg mar regi motoros volt nagyobb pofaval ott 6 ezer lett vna egy cordon bleu
16/18 anonim válasza:
Siófokon a lángos 2500 ft volt.
Balatonfüreden 1600 a sajtos tejfölös, de akkora hogy meg se tudtam enni. A sima 1200.
17/18 anonim válasza:
hat ez erdekes mert siofokon a gyors is csak 990
es a proliknak szant "kemences langos" meg olcsobb, sokszor van akcio 600 ft akk kilometeres sorok allnak
18/18 anonim válasza:
Beesett az olaj ára, mélyponton van, most lefele kéne mennie az áraknek és nem az egekben szárnyalniuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!