Hotelben ki mit szokott reggelizni?
Figyelt kérdés
Ha elmegyünk egy hotelbe nekem mindig külön élmény a reggeli, de bőségzavarom van és általában rántottát eszem :D2022. júl. 29. 05:49
21/25 anonim válasza:
Eddig nem voltam hotelbe, mert nincs ra penzem. De amugy nem ertem, hogy sokan mibol tudnak utazni, amikor pl egy tanar 200 ezret keres, abbol egy mekis sajtburger sem jon ki egy honapban.
22/25 anonim válasza:
21, nagyon sajnálom, hogy nincs rá pénzed. Sokan kapnak amúgy pl. szép-kártyát és abból utaznak. Meg azért nem mindenki keres csak 200 ezret.
23/25 anonim válasza:
Különböző képen szoktam kombinálni a rántottát, virslit, koktélkolbászt, sültkrumplit, grillgombát, paradicsomot, paprikát.
A másik verzió pedig a kenyér, felvágott, zöldségféle.
24/25 anonim válasza:
En altalaban a friss peksutiket es melle no sok zoldseget
(Alapvetoen egeszsegesen eszem de ott elengedem magam. Viszont jollakni kell meg a vitaminok is, azert a zoldseg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!