Hotelben ki mit szokott reggelizni?
Figyelt kérdés
Ha elmegyünk egy hotelbe nekem mindig külön élmény a reggeli, de bőségzavarom van és általában rántottát eszem :D2022. júl. 29. 05:49
1/25 anonim válasza:
Bajor croassant szoktam félbevágni, megkenni egy kis majonézzel, megpakolni rántottával, ipari mennyiségű salátával és azt eszem.
2/25 anonim válasza:
Rántottát vagy főtt tojást paradicsommal, uborkával+ 1szelet felvágottat vagy sajtot.
Na meg 1 csésze kávét.
3/25 anonim válasza:
Rántotta, bundás kenyér sok sok zöldséggel
Leginkább mindennap mást, ha már lehet válogatni : D
4/25 anonim válasza:
Próbálok mindig valami különlegeset választani, amit itthon nem eszek.
De a kis falatnyi amerikai palacsinták juharsziruppal nagy gyengéim. :)
5/25 Noren1989 válasza:
Én is a ràntottàt szoktam. A virslik, debrecenik a legutóbbi tapasztalat alapjàn nem a legjobbak.
6/25 anonim válasza:
Nutellát vagy lekvárt friss pékáruval.
7/25 anonim válasza:
Gyümölcsöt meg müzlit, illetve teát :)
8/25 anonim válasza:
de jó, mindig furának éreztem magam, hogy nekem ilyenkor a reggeli egy külön élmény... itthon esély nincs rá, férjem fél hatkor megy 27 éve, én fél nyolckor...
Én általában szalámi-sajt, vagy szalámi-tojás, és a kávém mellé egy szelet vajas kalács.
9/25 anonim válasza:
Minden nap mást.
Elsőn ált rántottát. Utána kenyeret, ajvárt/körözöttet stb, utána árpa/rizs/zabkását, ami épp van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!