Imádom. Az egész egy ilyen családi dolog, mindenki magának főzi a finomra szelt hozzávalókat, készíti a szószt, és közben lehet dumálni.
Kb mint egy bográcsozás, csak lehet télen is.
Xiaolongbao, a Shanghai leveses gőzölt gombóc.
A gombóc gőzben van megfőzve, és a belsejében leves van.
A ropogós kacsás palacsinta.
Kis kávéscsészealj méretű palacsinták (inkább ilyen tortilla jelleg), uborka, újhagyma, kacsa és a szósz
2022. júl. 12. 17:04
12/19 anonim válasza:
Kínai szezámmagos csirke.
2022. júl. 12. 17:32
13/19 anonim válasza:
Nekem a jiao zi és az ananászos csirkés édes csípős savanyú mártás.
2022. júl. 12. 18:25
14/19 anonim válasza:
Az eredeti, kínai spagetti, fafülgombás, kínai salátával, de szeretem az ázsiai konyhát amúgy is.
A spagetti amúgy eredetileg kínai étel, Marco Polo hozta az olaszokhoz, akik átértelmezték, és megcsinálták a saját hasonló ételüket.
2022. júl. 12. 22:04
15/19 anonim válasza:
2-es válaszoló vagyok
Te mit ettél ma?
Az is a kedvenced, vagy kipróbáltál valami újat az itteni válaszok alapján esetleg? :D
2022. júl. 12. 22:54
16/19 anonim válasza:
A gombás csirke és a fafülgombás csirke a kedvencem. Mindig kísérletezek más ételekkel, nem rosszak. De általában mindig arra jutok, hogy jobban jártam volna, ha megint gombás csirkét eszek. Az általában mindig jó, a többinek meg változó a minősége.
2022. júl. 13. 10:15
17/19 anonim válasza:
Nem fogjátok elhinni,de én Mexikóban ettem a legjobb kínait,ami konkrétan édesség v:vaníliapudingban piskóta+imádtam a kínai kis zsömléket is.Egyiket se ettem még máshol.Ez ilyen "svédasztalos"kifőzde v:befizettél asszem40pezót,és annyi cuccot raktál a tányérodra,amennyi rá-és beléd fért.Se előtte,se utána nem ettem olyan finom és változatos kínait,minden ízlett,alig tudtam választani,ellenben a mexikói kaja nem jött be-mindig is utáltam a csípőset,és ott mindent teleraknak chillivel:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!