Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Hol tudok rendelni finom...

Hol tudok rendelni finom ételt? Ízfokozó nélkül! Lentebb kifejtem

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy bárhol nézem, akit ajánlottak is eddig (Teletál, Teletál Norbi) mind házánál ízfokozót. (nátrium-glutamát, stb.)

Ezek nem éppen az egészséges hatásukról híresek. Chipsekben és egyéb nassolnivalókban megtalálhatóak.

Mit ajánlotok? Szerencsére nem vagyok nagyétkű, így egy főétel nekem kb 2 napi kaja lenne ebédre, reggelire meg vacsorára tudok magamnak is készíteni, viszont be van osztva a napom és nincs sok időm főzni.

Tudtok esetleg ajánlani másik ételfutárt, ami esetleg ezeket mellőzi ? Olyan 700-800/adag. (35-40dkg)

Előre is köszi. :)

#egészséges #diéta #ételrendelés #Teletál #Ételfutárt #Norbiételek
2022. júl. 4. 09:45
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

19. Nem fogom leírni mennyi vagyok, sajnos nem vagyok csontsovány :D

De nehogy már nekem kelljen magyarázkodni :(

Közben megnéztem az árakat, amit írtam inkább Teletál ára, de nyilván az 1950 sem vészes.

20. Igen, ismersz és tudod miért eszem keveset! Nyilván a meleg miatt is, amikor a dehudrataltság nem amiatt lesz, ha valaki nem eszik. :)

2022. júl. 4. 12:15
 22/30 A kérdező kommentje:

De fiúk, szívesen leírom.

82 kg vagyok és 60 kg a cél. Amihez kalóriadeficitet érdemes tartani, mellette sportolni és sok folyadékot inni. :)

Mivel sportoltam ezelőtt is évekig, de nem sikerült fogynom, így a kaját is lejjebb vettem és 6 után már egyáltalán nem eszem, esetleg fehérjét iszom vagy magvak, stb. :) Rost!

2022. júl. 4. 12:17
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
82 kg, de hány cm?
2022. júl. 4. 13:41
 24/30 A kérdező kommentje:

Nem vagyok 180 cm, legyen ennyi elég:)

Szóval SAJNOS nem vagyok csontsovány :)

2022. júl. 4. 13:53
 25/30 anonim ***** válasza:
61%
Az éhezéstől csak hájasabb leszel, mert zsírt fogsz raktározni és izmot bontani.
2022. júl. 4. 14:03
 26/30 A kérdező kommentje:

25. Nem éhezem,de az más kérdés hogy nem megy a szövegértés :D...

Kaloriadeficit, kevesebb adag ételek. Ez neked egyenlő az éhezéssel? Akkor sajnálom...

2022. júl. 4. 14:09
 27/30 anonim ***** válasza:
83%
82 kg-osan egy normál adag 35 dkg-os főételt 2 napra kell elosztani, mert nem tudod megenni egy nap…. Ja, nem éhezel
2022. júl. 4. 15:45
 28/30 A kérdező kommentje:

27. Ha csak kötöszködni tudsz, miért nem nézel magadba?

Biztos Brad Pitt vagy:)!

2022. júl. 4. 16:54
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Az Aldiban már vannak ízfokozó mentes instant levesek. Ha rá van írva, h mentes, akkor nem lehet benne. Lehet h máshol is van, én nem fogyelem, szerencsére nem vagyok rá allergiás. A vendéglátásban semmire se merném a nyakam tenni, h nem használnak n.glutamátot, mert nem kell feltüntetni, ha használnak és sokszor már az alapanyagban benne van, amit használnak.
2022. júl. 6. 22:44
 30/30 A kérdező kommentje:
29. Köszi, kedves tőled! Közben találtam egy jó mentes konhát, szerintem ennyit megér. :)
2022. júl. 7. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!