Hol tudok rendelni finom ételt? Ízfokozó nélkül! Lentebb kifejtem
Az a problémám, hogy bárhol nézem, akit ajánlottak is eddig (Teletál, Teletál Norbi) mind házánál ízfokozót. (nátrium-glutamát, stb.)
Ezek nem éppen az egészséges hatásukról híresek. Chipsekben és egyéb nassolnivalókban megtalálhatóak.
Mit ajánlotok? Szerencsére nem vagyok nagyétkű, így egy főétel nekem kb 2 napi kaja lenne ebédre, reggelire meg vacsorára tudok magamnak is készíteni, viszont be van osztva a napom és nincs sok időm főzni.
Tudtok esetleg ajánlani másik ételfutárt, ami esetleg ezeket mellőzi ? Olyan 700-800/adag. (35-40dkg)
Előre is köszi. :)
19. Nem fogom leírni mennyi vagyok, sajnos nem vagyok csontsovány :D
De nehogy már nekem kelljen magyarázkodni :(
Közben megnéztem az árakat, amit írtam inkább Teletál ára, de nyilván az 1950 sem vészes.
20. Igen, ismersz és tudod miért eszem keveset! Nyilván a meleg miatt is, amikor a dehudrataltság nem amiatt lesz, ha valaki nem eszik. :)
De fiúk, szívesen leírom.
82 kg vagyok és 60 kg a cél. Amihez kalóriadeficitet érdemes tartani, mellette sportolni és sok folyadékot inni. :)
Mivel sportoltam ezelőtt is évekig, de nem sikerült fogynom, így a kaját is lejjebb vettem és 6 után már egyáltalán nem eszem, esetleg fehérjét iszom vagy magvak, stb. :) Rost!
Nem vagyok 180 cm, legyen ennyi elég:)
Szóval SAJNOS nem vagyok csontsovány :)
25. Nem éhezem,de az más kérdés hogy nem megy a szövegértés :D...
Kaloriadeficit, kevesebb adag ételek. Ez neked egyenlő az éhezéssel? Akkor sajnálom...
27. Ha csak kötöszködni tudsz, miért nem nézel magadba?
Biztos Brad Pitt vagy:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!