Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Hol tudok rendelni finom...

Hol tudok rendelni finom ételt? Ízfokozó nélkül! Lentebb kifejtem

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy bárhol nézem, akit ajánlottak is eddig (Teletál, Teletál Norbi) mind házánál ízfokozót. (nátrium-glutamát, stb.)

Ezek nem éppen az egészséges hatásukról híresek. Chipsekben és egyéb nassolnivalókban megtalálhatóak.

Mit ajánlotok? Szerencsére nem vagyok nagyétkű, így egy főétel nekem kb 2 napi kaja lenne ebédre, reggelire meg vacsorára tudok magamnak is készíteni, viszont be van osztva a napom és nincs sok időm főzni.

Tudtok esetleg ajánlani másik ételfutárt, ami esetleg ezeket mellőzi ? Olyan 700-800/adag. (35-40dkg)

Előre is köszi. :)

#egészséges #diéta #ételrendelés #Teletál #Ételfutárt #Norbiételek
2022. júl. 4. 09:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

LoL, egyre cifrább a sztori.

Amúgymeg nagyon erősen kétlem, hogy bármelyik ételfutár cég kinálatában ne lennének bármilyen mentes ételek.

2022. júl. 4. 10:50
 12/30 anonim ***** válasza:
74%
Akkor megegyszer, egyetlen nagyüzemi konyha sem dolgozik izfokozo nélkül. Ha neked ez nem felel meg, akkor keresel egy kisebb éttermet, ahonnan naponta rendelsz valamit. Ez egészen biztosan nem 7-800 forint lesz, hanem minimum a duplája. Vagy fozol otthon. Az ételek túlnyomó többsége elkeszitheto fél óra alatt. 2. voltam
2022. júl. 4. 10:54
 13/30 A kérdező kommentje:

Köszi, közben egy edzéssel foglalkozó csoportban találtam. Ott nem trollkodtak, segítettek :)

Köszi nektek is, trollok!

[link]

2022. júl. 4. 10:54
 14/30 anonim ***** válasza:
60%
Aha. Na és az árakat lattad?
2022. júl. 4. 10:56
 15/30 A kérdező kommentje:

14. Mint fentebb írtam, nekem egy főételre van szükségem 2 napra. :)

Kérlek azt oszd el kettővel, nekem az napi 1000 Ft költség.

Nem tudok enni 2 adagot egymás után, mert össze van szűkülve a gyomrom és edzés előtt sem szerencsés :D

2022. júl. 4. 10:58
 16/30 anonim ***** válasza:
94%
Persze, hogy össze van szűkülve a gyomrod, hiszen ahogy leírtad kb semmit sem eszel. :D
2022. júl. 4. 10:59
 17/30 A kérdező kommentje:

16. És ez probléma? Sportolok és fogyni szeretnék. Nem értem miért kell mást leszólni.. :D

Örülök ha neked van étvágyad 2-3 tányér ételt enni, egészségedre. :)

2022. júl. 4. 11:01
 18/30 anonim ***** válasza:
67%

7-800 forintért te sehol nem kapsz főételt, ami meg főképp aggasztó, hogy 35-40 dkg kaja neked 2 napi étkezés.

Keresd fel az orvosodat, mert ez nem normális!

2022. júl. 4. 11:20
 19/30 anonim ***** válasza:
85%
Miből akarsz fogyni???? Ha ennyi kaja elég, akkor csontsovány vagy.
2022. júl. 4. 11:22
 20/30 anonim ***** válasza:
83%
Azért érdekes az, hogy már a kérdésből sejthető volt, hogy a kérdező nem teljesen normális és milyen gyorsan be is igazolódott...
2022. júl. 4. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!