Hol tudok rendelni finom ételt? Ízfokozó nélkül! Lentebb kifejtem
Az a problémám, hogy bárhol nézem, akit ajánlottak is eddig (Teletál, Teletál Norbi) mind házánál ízfokozót. (nátrium-glutamát, stb.)
Ezek nem éppen az egészséges hatásukról híresek. Chipsekben és egyéb nassolnivalókban megtalálhatóak.
Mit ajánlotok? Szerencsére nem vagyok nagyétkű, így egy főétel nekem kb 2 napi kaja lenne ebédre, reggelire meg vacsorára tudok magamnak is készíteni, viszont be van osztva a napom és nincs sok időm főzni.
Tudtok esetleg ajánlani másik ételfutárt, ami esetleg ezeket mellőzi ? Olyan 700-800/adag. (35-40dkg)
Előre is köszi. :)
LoL, egyre cifrább a sztori.
Amúgymeg nagyon erősen kétlem, hogy bármelyik ételfutár cég kinálatában ne lennének bármilyen mentes ételek.
Köszi, közben egy edzéssel foglalkozó csoportban találtam. Ott nem trollkodtak, segítettek :)
Köszi nektek is, trollok!
14. Mint fentebb írtam, nekem egy főételre van szükségem 2 napra. :)
Kérlek azt oszd el kettővel, nekem az napi 1000 Ft költség.
Nem tudok enni 2 adagot egymás után, mert össze van szűkülve a gyomrom és edzés előtt sem szerencsés :D
16. És ez probléma? Sportolok és fogyni szeretnék. Nem értem miért kell mást leszólni.. :D
Örülök ha neked van étvágyad 2-3 tányér ételt enni, egészségedre. :)
7-800 forintért te sehol nem kapsz főételt, ami meg főképp aggasztó, hogy 35-40 dkg kaja neked 2 napi étkezés.
Keresd fel az orvosodat, mert ez nem normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!