Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A Foodpanda oldalán rendelésné...

A Foodpanda oldalán rendelésnél megadható borravalót mindig megkapják a futárok?

Figyelt kérdés

Ez nagyon érdekelne, ugyanis mindig adok borravalót, mert tudom, hogy nem keresik szénné magukat, viszont sosincs nálam KP, mert nem szeretem.

Mindent kártyával, hitelkártyával fizetek, csak akkor készpénzezek, ha abszolút nincs más fizetési lehetőség (többnyire szakiknak, akik kijönnek házhoz pl. vagy zöldségesnél).

Szóval Foodpanda futárok, megkapjátok azt az összeget?

2022. jún. 20. 19:48
1 2
 11/18 anonim válasza:
49%
9. Rendben
2022. jún. 20. 23:41
 12/18 anonim ***** válasza:
92%

10, Nem az a lényeg, hogy hol jön a rendelés.

Ha az étterem saját futárokkal dolgozik, akkor nem jelenik meg a foodpanda felületén a borravaló lehetősége, nekik csak aprót lehet adni.

Ha Mekiből, random kínaiból stb. rendel az ember, akiknek nincs saját önálló kiszállításuk (szemben az étteremmel, akitől ugye telefonon vagy saját honlapon is rendelhetsz), és nem csak a rendelési felület a foodpanda, de a szállítást is ők végzik SAJÁT FOODPANDÁS futárokkal - na, akkor fizetésnél van egy plusz felület, borravaló osztogatására.

A panda ezt külön számlázza ki a rendeléstől (a vevő kap egy nyugtát az ételről, meg egy online számlát a szállítási díjról + borravalóról, ha van), tehát rendesen le van papírozva.

Én úgy tudom, hogy ezt 100% megkapja a pandafutár, nem nettósítják nekik, de egy szakmabeli megerősíthetne. :)

2022. jún. 20. 23:52
 13/18 anonim ***** válasza:
92%
Na és mi a helyzet a woltnál? Mi ott szoktunk általában rendelni és mindig van ilyen opció, hogy borravaló a futárnak, ahol be lehet jelölni 100, 250, 500 Ft stb összeget. Ők se kapják meg?
2022. jún. 20. 23:59
 14/18 anonim ***** válasza:
87%
Exem mai napig dolgozik benne, ő azt mondta megkapja.
2022. jún. 21. 00:05
 15/18 A kérdező kommentje:

Mindenki nyugodjon le a pi..ba. : ) Most volt nálam egy foodpandás futár, felvilágosított, hogy ahol online borravalót lehet beállítani (tehát NEM arról van szó, hogy többet fizetsz, hiszen nem is tudsz a felületen), azt ők megkapják nap végén az utolsó fillérig.

A többiek meg gondolkozzanak el az életükön. :D

2022. jún. 21. 12:20
 16/18 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként ha megnézitek, akkor a szállítási díjról, meg a borravalóról szóló számlát nem a Foodpanda nevével állítják ki, hanem az adott futár nevével, aki kihozta (csak foodpandás futárok esetén). Szóval biztos vagyok benne, hogy megkapják.
2022. jún. 22. 21:30
 17/18 anonim ***** válasza:
95%

16, Várj, ha a futár nevén van a számla, akkor az azt jelenti, hogy a szállítási díj is az övé, nem a Pandáé.

Bacca meg, én meg még jófejkedek a 300 Ft-jaimmal a 6-800 Ft-os kiszállítások mellett? O.o

2022. jún. 23. 00:17
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
#17 Élni és élni hagyni... :-)
2022. szept. 3. 00:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!