A Foodpanda oldalán rendelésnél megadható borravalót mindig megkapják a futárok?
Ez nagyon érdekelne, ugyanis mindig adok borravalót, mert tudom, hogy nem keresik szénné magukat, viszont sosincs nálam KP, mert nem szeretem.
Mindent kártyával, hitelkártyával fizetek, csak akkor készpénzezek, ha abszolút nincs más fizetési lehetőség (többnyire szakiknak, akik kijönnek házhoz pl. vagy zöldségesnél).
Szóval Foodpanda futárok, megkapjátok azt az összeget?
10, Nem az a lényeg, hogy hol jön a rendelés.
Ha az étterem saját futárokkal dolgozik, akkor nem jelenik meg a foodpanda felületén a borravaló lehetősége, nekik csak aprót lehet adni.
Ha Mekiből, random kínaiból stb. rendel az ember, akiknek nincs saját önálló kiszállításuk (szemben az étteremmel, akitől ugye telefonon vagy saját honlapon is rendelhetsz), és nem csak a rendelési felület a foodpanda, de a szállítást is ők végzik SAJÁT FOODPANDÁS futárokkal - na, akkor fizetésnél van egy plusz felület, borravaló osztogatására.
A panda ezt külön számlázza ki a rendeléstől (a vevő kap egy nyugtát az ételről, meg egy online számlát a szállítási díjról + borravalóról, ha van), tehát rendesen le van papírozva.
Én úgy tudom, hogy ezt 100% megkapja a pandafutár, nem nettósítják nekik, de egy szakmabeli megerősíthetne. :)
Mindenki nyugodjon le a pi..ba. : ) Most volt nálam egy foodpandás futár, felvilágosított, hogy ahol online borravalót lehet beállítani (tehát NEM arról van szó, hogy többet fizetsz, hiszen nem is tudsz a felületen), azt ők megkapják nap végén az utolsó fillérig.
A többiek meg gondolkozzanak el az életükön. :D
16, Várj, ha a futár nevén van a számla, akkor az azt jelenti, hogy a szállítási díj is az övé, nem a Pandáé.
Bacca meg, én meg még jófejkedek a 300 Ft-jaimmal a 6-800 Ft-os kiszállítások mellett? O.o
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!