Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért olyan olcsó a McDonalds?

Miért olyan olcsó a McDonalds?

Figyelt kérdés
Közepes menü 1500-be kerül, ami ugyanannyi mint egy menüs étterem menüje ital nélkül. A mekibe pedig adnak hozzá 4 dl italt is. De az ember bemegy egy pékségbe és vesz egy virslid bucit meg két kakaós csigát akkor is már 1500 körül jár. Pedig a meki régen arról volt híres hogy nagyon drága.
2022. máj. 21. 19:32
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem drága. Mikor sulis voltam 200 Ft volt a kicsi sajtburger, pedig nincs 15 éve...
2022. máj. 21. 23:19
 22/35 anonim ***** válasza:
92%
Nem lehet a McDonald's menüjét rendes étterem menüjével összehasonlítani. Ahhoz képest drága a McDonald's. A minőségi hamburgerekhez képest tényleg olcsóbb egy McDonald's-os, az meg azért van, mert a moslék mindig olcsóbb, mint a rendes étel.
2022. máj. 22. 07:57
 23/35 anonim ***** válasza:
94%

22 de abból is csak a tömegsajtburger meg bigmac olcsóbb, amiből éhesebb leszek utána mint előtte.

Németeknél szoktam burgerezni, a signature collection az amit lehet hamburgernek nevezni, és úgy is néz ki mint a képen.

Na ez 8-10 euró, csak a burger.

Ha töröknél, vagy német imbissben eszek, akkor 5-ért kapok ugyanekkorát friss zöldségekkel igazi húsból és van is olyan finom.

Rendes burgerezőben meg már valami exkluzívat kapok ennyiért, esetleg 12-15-ért már steakhouse krumplival.

2022. máj. 22. 08:37
 24/35 anonim ***** válasza:
25%

Nem tudom a 800 ft-os extra cheese burger ami ugyanolyan kicsi mint a sima sajtburger csak 3 sajt van benne mitől lenne olcsó ?

Szerintem 400at nem ér nemhogy 800at . Ez neked olcsó ?

Aki meg a kifőzdéket írja 1200ért annak is gratulálok, ha jól tud lakni 3 kanál levessel meg 2 villa rizssel egy kis hússal mellette... Kifőzdében esznek komolyan mondom hol élünk ?

2022. máj. 23. 12:08
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
22, nem azért olcsóbb a mekis, mint az új divatos kézműves burger, hanem mert tömeg gyártásban készül pl a hús, a buci, stb. Direkt nekik gyártva, ipari mennyiségben sokkal olcsóbban kapják a hozzávalókat.
2022. máj. 23. 12:25
 26/35 anonim ***** válasza:
89%

“ Aki meg a kifőzdéket írja 1200ért annak is gratulálok, ha jól tud lakni 3 kanál levessel meg 2 villa rizssel egy kis hússal mellette..”

Ezek szerint te tudod melyik kifőzdébe jár, és ismered az ottani minőséget?

2022. máj. 23. 12:36
 27/35 anonim ***** válasza:
95%

24-es

Szerencsére nem csak az általad ismert(?) kifőzdék vannak.

Ahova én járok nagyon jól, háziasan főznek, és mindig viszek magammal egy edényt mert csak az egyik fogást szoktam ott megenni, azzal is jól lakok. A másikat meg elhozom haza.

Mi a baj a kifőzdékbe járással. Itt van tőlem 5 perc sétányira, lebaktatok meg haza - addig sem a gép előtt ülök -, nem kell bevásárolnom főzőcskéznem, mosogatnom.

2022. máj. 23. 14:53
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
A Nagy sültburgonya 150 gramm, és 910 Ft. Nem nevezném olcsónak, amikor ennyi pénzért három kiló krumplit is tudnék venni!
2022. máj. 24. 13:23
 29/35 anonim ***** válasza:
90%

27#

“ Mi a baj a kifőzdékbe járással.”

Az, hogy ô aranykanállal a s3ggében született, akkora gavallér.

2022. máj. 24. 13:29
 30/35 anonim ***** válasza:
84%

27-es.

Ja.

Vagy a másik lehetőség, hogy arra sincs pénze hogy egy kifőzde ablakán benézzen, nem hogy oda járjon enni.

2022. máj. 24. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!