Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért olyan olcsó a McDonalds?

Miért olyan olcsó a McDonalds?

Figyelt kérdés
Közepes menü 1500-be kerül, ami ugyanannyi mint egy menüs étterem menüje ital nélkül. A mekibe pedig adnak hozzá 4 dl italt is. De az ember bemegy egy pékségbe és vesz egy virslid bucit meg két kakaós csigát akkor is már 1500 körül jár. Pedig a meki régen arról volt híres hogy nagyon drága.
2022. máj. 21. 19:32
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon drága a mcdonalds.
2022. máj. 21. 19:42
 2/35 anonim ***** válasza:
84%
Tömeggyártás, bevált, egyszerű recept és olcsó munkaerő.
2022. máj. 21. 19:43
 3/35 anonim ***** válasza:
92%

Felment az éttermi menük ára. Ami előtte 1000 Ft volt, az most már 1600 alatt nincs. Ebben viszont van leves és második is.

A mekis árak 2021 óta változatlanok, mert még így is profitálnak és így nem ijesztik el az embereket.

2022. máj. 21. 19:54
 4/35 anonim ***** válasza:
96%
Az udito kb. ingyen van nekik, akkora a profit rajta hogy a beszerzesi ertek eltorpul. A tobbi kajajuk meg, haaat... szoval olcso alapanyag, minimalisra szoritott munkaber, oriasi mennyisegekben vasarolnak mindig ugyanazt igy meg nagyobb diszkontot kapnak.
2022. máj. 21. 20:04
 5/35 anonim ***** válasza:
85%

Olcsó?

Hol?

Nem tudom melyik menü 1500, de van benne kb. 1 szem krumpli felszeletelve, átitatva olajjal és agyon sózva, egy "hulladék" alapanyagból készült szendvics tele ízfokozókkal, meg egy vizes üdítő. Az elfogyasztása után kb. 1 órával ugyanolyan éhes leszel mint előtte.

De egy kiadósabb szendvics már 1800 Ft.

Ehhez képest a a kifőzdébe ahova járok 1200-ért kapok egy menüt, amiben vagy egy normális adag leves és egy második fogás. Akkora adag, hogy van hogy kétszerre eszem meg. Ha veszek hozzá egy kólát ( METRO-ban 145 Ft egy doboz), még akkor is olcsóbb, és nem szemetet eszek.

2022. máj. 21. 20:28
 6/35 anonim ***** válasza:
70%

Hát figyelj...

Ha én ott szeretnék jóllakni az húzós lenne.

4 darab sajtburgert akkor is meg tudok enni, ha előtte ettem. Kb 10 lenne amivel esetleg jól tudnék lakni. Ha csak 200forinttal számolsz az is 2000ft lenne. Krumplit nem szeretem, meg még jönne hozhá egy kóla.

Ha mást eszek, pl big mac, ami drágább is az se laktat annyira, de nem annyira finom már számomra. 4-5 abból is lazán lecsúszna, de az is talán valami 700, 800 ft??

Elég drága hely.

Annyiból bőven elmegyek egy gyors büfébe és ott bőven jóllakok.

2022. máj. 21. 20:49
 7/35 A kérdező kommentje:
"Krumplit nem szeretem" nem azt kérdeztem ki szereti a mekit. Gyorsbüfében pedig 800-1200 egy hambi, ha abból kell 10 db hogy jól lakj az már 12 000 ft
2022. máj. 21. 21:00
 8/35 anonim ***** válasza:
84%

A mekit szeretem. Csak az ottani krumplit nem. Számomra túl sós.

Ha oda megyek akkor élvezeti értékkel eszek, nem azért, hogy jóllakjak, mert az lehetetlen. 350amúgy egy sajtburger. Az 3500, ha 10el számolok. Míg egy normálisabb gyorsbüfébe elém vágnak egy olyan hamburgert 1000-1500ért, hogy a felénél már taposni kell lefele, mert már nem megy. Azokból nem kell 10db.

De azért is a sajtburgert mondtam, mert hiába nem tud laktatni, mégis imádom ízre. Számomra egy nagy különlegesség, valamint szép emlék is. De jóllakni abból lehetetlen.

Régebben mondjuk az ottani krumplit is szerettem, akkor még több sós ételt fogyasztottam. Amióta visszavettem a só és cukor bevitelt azóta ehetetlen az a krumpli. Így nem szoktam menüzni, hanem kikérek 4-6 sajtburgert és kész. (volt már mikor hosszabb útra mentem és vittem magammal 20at is, mert az tényleg hidegen, meredten vagy akár másnap is megeszem, még úgy is imádom, de az is úgy nézett ki, hogy előtte ettem, lenyomtam 4et, majd mikor picit éheztem még 4et...)

2022. máj. 21. 21:13
 9/35 anonim ***** válasza:
100%

" Gyorsbüfében pedig 800-1200 egy hambi, ha abból kell 10 db hogy jól lakj az már 12 000 ft"

Azért megnézném azt aki megeszik 10 darab hamburgert.

Egyébként szerintem drága. A minőségéhez és a mennyiségéhez mérten az.

2022. máj. 21. 21:19
 10/35 anonim ***** válasza:
97%
Én sem értem, miért lenne olcsó. Nem vagyok zabagép az 55 kilómmal, de a 3 sajtburger, cola+sültkrumpli simán lemegy, aztán igen, 2 óra múlva éhes vagyok.
2022. máj. 21. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!