Miért kell gyerekmenüként paradicsomostésztával tömni a gyerekeket?
Főleg németeknél ilyen ikeás gyors kajáldában látom, de egyéb vendéglátóhelyeken is, hogy gyerekmenü=paradicsompürés tészta.
Úgy gondolják, hogy ezt annyira ellenállhatatlan gyerekeknek, vagy hogy egészséges? Vagy nem viszi a gyerek foga a normális ételt?
Vagy csak annyi, hogy itt kis befektetéssel le lehet húzni a szülőket?
Tulajdonképpen vagy igen vagy nem, statisztikailag valahol ott kellene lenni a felénél.
Azért a stat nem úgy működik, hogy egy ember vagy sánta vagy nem, tehát a fele sánta.
Attól, hogy valamire két lehetséges válasz van, még nem biztos, hogy 50-50% az eloszlás.
Amúgy a szemek színe sem 25-25%, 50 felett van a barna...
39-es vagyok 40-es
Igen, egy értelmes felnőtt ember ezt csinálja, és meg lehet csinálni egy olyan gyerekkel, akit megtanítottak erre. A gyakorlatban viszont ez maximum 10% A probléma nem is az ilyen vendégekkel van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!