Miért kell gyerekmenüként paradicsomostésztával tömni a gyerekeket?
Főleg németeknél ilyen ikeás gyors kajáldában látom, de egyéb vendéglátóhelyeken is, hogy gyerekmenü=paradicsompürés tészta.
Úgy gondolják, hogy ezt annyira ellenállhatatlan gyerekeknek, vagy hogy egészséges? Vagy nem viszi a gyerek foga a normális ételt?
Vagy csak annyi, hogy itt kis befektetéssel le lehet húzni a szülőket?
"De úgy adják elő, mintha mindenki ezért rajongna"
kik?? molinokon hirdetik hogy zabalj paradicsomos tesztat?? teveben is azt reklamozzak?
“ Mert arra a kis(fél) adagot találták ki.”
Na igen, gyerek koromban ez volt, gyerekadag majdnem mindenből. Mondjuk 9-10 éves kortól már fél fogamra nem volt elég, de ez más kérdés.
“ molinokon hirdetik hogy zabalj paradicsomos tesztat??”
Ha nem is molinón, de már emberméretű plakáton ez jön szembe az ikeában befelé, holott vannak finom dolgaik is:
Mert ez kell a gyerekednek, ugye milyen ínycsiklandó? És még bijó is ám...
“ jó eget nem lehet azon érteni, hogy az étterem azért teszi az adott ételt az etlepra, mert arra van igeny?”
Ha jártál valaha marketing órára, elmondták, arra van igény amire felkeltik. Külön tudományág, hogy hogy keltsék fel egy termékre az igényt.
A kevencem volt, egy cégnél adott termék tartozékáról mélyen hallgattak, majd a dobozban levő kis füzetben láttam meg, hogy létezik ilyen is, akartam rendelni, de hát usából nem szállítanak. Mert hát... nincs igény. Persze bakker, ha eldöntitek hogy hallgattok róla, nem fog a vevő ötletelni, hogy mi lehetne még.
De elkanyarodtam, vissza a paradicsomos gourmet ínyencségekhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!