Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A nyershalas sushinak milyen...

A nyershalas sushinak milyen íze van?

Figyelt kérdés

Ma ettem először sushit, de hal nem volt benne, csak rizs és uborka, viszont volt a tál szélén egy kicsi adag vékonyra szeletelt nyers lazac... Nagyon borzasztó és rettenetes volt az íze, olyan volt, mintha egy pohár ecetet legurítottam volna, csípett, és be is könnyeztem, majdnem elhánytam magam tőle. Egy barátom, aki ugyanazt ette, azt mondta, neki édeskés íze van, de ő már többször is evett. Még azt érdemes tudni, hogy egy éve voltam covidos, azóta felborult az ízvilág számomra, sok dolgot ecetesnek érzek kicsit, de ENNYIRE még sosem, tényleg nagyon rosszul voltam, nem éreztem utána a nyelvemet se, olyan erős volt.

A halas sushinak is ilyen íze van? Vagy azt máshogy csinálják?

2022. ápr. 27. 12:21
1 2
 11/12 anonim válasza:
5%
Hát nem jó, plusz a nyers halban férgek is lehetnek.
2022. ápr. 27. 15:09
 12/12 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó, ha picit is tudnál a sushiról valamit, nem beszélnél marhaságokat. ennek is megvan az elkészítési módja, éppen az esetlege paraziták miatt. Úgyhogy nem, nem lesz féreg a sushiban.
2022. ápr. 27. 15:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!