1/11 anonim válasza:
ilyen messze a Balatontól szerintem nem sok esély van rá
2/11 anonim válasza:
A húsvét miatt van zárva mindenkinél a gugli?
4/11 A kérdező kommentje:
Szerintem egy normális kérdést tettem fel, nem értem miért kell mindig egy bunkó parasztként válaszolni.
Ha nem tudsz segíteni, akkor ugorj tovább.
Néztem Google- n, de csak egy helyen írta, gondoltam talán van egy büfé, amelynek nincs honlapja.
3 éve nem jártam Magyarországon és gondoltam megengedhetem magamnak és a családomnak azt, hogy egy hekket megegyünk, anélkül, hogy más a pénztárcánk tartalma felől érdeklődik.
2022. ápr. 18. 12:24
6/11 anonim válasza:
Igen, a Keszegsütőben, a Dózsa György utcán.
7/11 anonim válasza:
Nem tudom, számít-e még, de a Piaccsarnokban is finomat sütnek.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Végül a Tesconál találtam egy kis büfét.
2022. ápr. 30. 17:52
9/11 anonim válasza:
Pedig a Keszegsütőt kipróbálhatnád, én még nem voltam, de mindenki dicséri.
10/11 anonim válasza:
Mi nagy keszegsütő rajongók voltunk, a füstölt harcsa volt a kedvenc, de isteni a halburger is. A férjem meg mindig hekket evett. Az utolsó 3 alkalommal viszont kritikán aluli volt, lehetett érezni, hogy nem frissen sütött, hanem már több órája megsütött, majd ismét felmelegített volt. Nagyon megszívta magát az olajjal, szóval rossz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!