Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Egy kb 50 fős esküvőre kb...

Egy kb 50 fős esküvőre kb mennyi tömény itallal kell számolni?

Figyelt kérdés

Ahol úgy 20-an isznak rendesen.

Be lehet vinni az alkoholt, de kb mennyit érdemes?

Menet közben csak nem lehet kiszaladgálni...

2022. febr. 28. 11:38
 1/8 A kérdező kommentje:
Nem az én esküvőm, nem ismerem a vendégeket.
2022. febr. 28. 11:40
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Akkor majd a menyasszony meg a volegeny eldonti a vendégek ismereteben
2022. febr. 28. 11:44
 3/8 anonim ***** válasza:
10%
4-5 liternél több biztos nem kell, ha csak nem a lerészegedés a cél.
2022. febr. 28. 11:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha helyi boltból viszitek, érdemes lehet megegyezni velük, hogy a bontatlan üvegeket visszaveszik-e másnap.
2022. febr. 28. 11:52
 5/8 anonim ***** válasza:
35%

Amúgy vannak ilyen esküvői kalkulátorok ,a neten megtalálod...

De pl itt leírja fejenként:

[link]

Alkoholos italok (kb 8 óra időtartamra):

Sör: Egy este 1,5-2,5 liter / fő

Bor: Egy este 0,4-0,6 liter / fő

Koktélok: Egy este 3-4 koktél / fő

Rövid italok: Egy este 0,5-0,7 dl / fő

2022. febr. 28. 11:55
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Hát ezeknek a kalkulatoroknak konkrétan SEMMI értelme nincs. Az én is érettségi körömben pl senki nem iszik se sört, se koktélt. Üdítő menne, bor és rovidital, amiből a 8 órás időtartamra 0,5-0,7dl, vagyis kevesebb mint két feles igencsak gyengécske lenne, pedig nincs egy alkesz se a csapatban
2022. febr. 28. 12:36
 7/8 anonim ***** válasza:
86%
Töményből ezt nagyon nehéz belőni, én egy hosszabb bulis este alatt biztosan megiszom 8-10 gintonicot, es nem 2cl ginnel, de akkor már rendesen berúgok (és nő vagyok). Van aki beéri hárommal, van aki nem áll meg képszakadásig. Azt is érdemes lenne tudni hogy ki mit iszik, mai trendek szerint whisky, vodka biztosan több kell mint mondjuk rum. De húgom esküvőjén legjobban a pálinka fogyott, pedig többségében fiatalok voltak.
2022. febr. 28. 14:24
 8/8 NTBS ***** válasza:
85%
Több mindentől függ ki milyet szeret. Nem mindegy, hogy a 20-ból csak 10 iszik töményet. A többi nem iszik akkor kevesebb. Ha mindenki iszik, akkor szerintem 4-5 liter minimum. De inkább több.
2022. febr. 28. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!