Mi van? 2 ezer forint 2 főre az étterem? Ha nem csirkemellet eszel rizsával akkor az otthoni sütés főzés is simán több lesz :DDD
2022. febr. 23. 15:19
12/28 anonim válasza:
Nincs túlárazva, ha ez nagyon érdekel. Menj el nyugodtan szakácsnak vagy felszolgálónak. Ha olyan olcsón adnák az ételt, akkor meglepődnél, ha nem kapnál fizetést... Ki kell termelni legalább egy ember bérét, ki kell fizetni a beszállítókat, a bérleti díjat, ha van futár, akkor a benzint, és még 100 apró dolog. +akkor már ne menjen csődbe, így legyen valamennyi haszon is. Ha annyira drágállod, akkor vedd meg az alap élelmiszereket a boltban és főzz magadra. Nem azt ételt fizeted meg, hanem azt, hogy nem kell otthon erre +időt szánj és még esetleg takarítani is. Sőt, van akinek ez a szórakozás. Ha ez zavar, akkor inkább hagyd figyelmen kívül, mert csak miattad nem fogják lejjebb vinni az árakat és csődbe menni! Nem kell felháborodni ezen.
2022. febr. 23. 15:20
13/28 anonim válasza:
Ez egy kretén, nem kell, nem érdemes neki válaszolni.
2022. febr. 23. 15:27
14/28 anonim válasza:
Én szeretek sütni-főzni, de néha baromi jól tud esni valami különlegesebbet enni úgy, hogy még ki is szolgálnak mellé. Pl. autentikus ázsiait, amit úgyse fogok otthon ugyanúgy megcsinálni. Vagy pl. ha elutazom valahová, akkor egész biztosan nem fogok a szálláson főzőcskézni, ezerszer szívesebben eszek valami helyi ételt jól elkészítve egy helyi kis étteremben. Élményekre - és nekem a jó kaja is ide tartozik - nem sajnálom a pénzt, de kinek mi, neked nem kötelező olyanra költened amire nem akarsz. Ettől még más hadd éljen úgy, ahogy ő szeretne.
2022. febr. 23. 15:30
15/28 Mr.Q77 válasza:
Ez tényleg kretén kérdés :)
Azért a lángos (ami arányaiban az egyik legdrágább és a legallja étel is egyben, viszont finom) és az étterem közt azért még van pár opció az éhséged csillapítására :)
2022. febr. 23. 15:35
16/28 hisztynka válasza:
Két főre kétezer forintért nem eszel étteremben, az biztos!
Esetleg kifőzdében valami nagyon olcsót. Ennyiért még egy normális hamburgert sem kapsz lassan.
2022. febr. 23. 15:39
17/28 anonim válasza:
#16 Esetleg menü van 1350 forintért a környékünkön az egyik étteremben. De arra is azt mondom, hogy nem drága. Ha egyedül él az ember, nem feltétlenül tud egy adagokat változatosan főzni. Egy adag leves és egy adag második szerintem bőven megér ennyit! De szerintem ő nem erre gondolt. Esetleg az önkormányzati (helyi) étkeztetés kerülhet annyiba.
2022. febr. 23. 15:43
18/28 anonim válasza:
2000-ért? Utoljára 2019ben volt ennyi a rendelt pizzám.
2022. febr. 23. 15:43
19/28 anonim válasza:
A lángos meg az étterem egy más műfaj.
Étterembe pl szülinapot, évfordulót, valentin napot ünnepelni megy az ember, ez elég furán nézne ki a piaci bódénál a savanyúkáposztás meg a zöldséges stand mellett balra.
A lángos egy energiadús gyorskaja, amit útközben eszik az ember, ha épp ott éri az ebédidő.
A lángososhoz általában nem kell asztalt foglalni, nincs intim hangulat, és az se garantált, hogy az összes pesti galamb nem nézi ki a falatot a szádból.
2022. febr. 23. 16:14
20/28 anonim válasza:
#19 Ha csak kinézi, még jó is. Igaz, hogy nem Pesten, de láttam olyat, hogy a teraszon a galambok kitépték az ennivalót a vendég kezéből.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!